Satte sig på kampen

Dominerede fra første fløjt: Hjemmeholdet lod aldrig udeholdet komme ind i kampen

De tre glade prisvindere. Foto: Peter Skov
De tre glade prisvindere. Foto: Peter Skov

I stegende hede midt på dagen lå det lige som lidt i luften, at pigernes kamp imellem Jægerspris Skole og Fjordlandsskolen ikke ville blive lige så jævnbyrdig som drengenes kamp tidligere på dagen.

Se kampfakta her.

Kontra-kongerne

Pigerne leverede en flot præstation. Foto: Peter Skov
Pigerne leverede en flot præstation. Foto: Peter Skov

Favoritrollen var fortjent
Hjemmeholdet med lutter spillere, der til dagligt spiller klubfodbold i Hillerød, FFB (Frederikssund) og Jægerspris måtte tage favoritværdigheden på deres skuldre mod Fjordlandsskolen, hvor ikke alle spiller fodbold i fritiden.

Hjemmeholdet kom foran 1-0 og 2-0 i første halvleg på flotte mål af Marika Østergaard. Denne stilling var også resultatet ved halvleg.

Kort inde i anden halvleg blev det 3 og 4-0 på mål ved Nikita Vestergaard. Dette blev fulgt op af tre yderligere scoringer i de sidste 10 minutter af henholdsvis Sofie Rosenbæk, to mål, og Marika Østergaard et mål. Marika blev kampens topscorer med tre mål i alt.

TV: Comebacket blev ikke gennemført

Fightede igennem
Udeholdet kæmpede bravt mod overmagten i varmen og ydede en fornem indsats, men hjemmeholdet kunne de simpelthen ikke stille noget op mod. Hjemmeholdet var meget påpasselige i forsvaret, stærk og solid midtbane og nogle dygtige og hurtige angribere. Fortjent sejr til hjemmeholdet.

Fairplayhåndklædet gik til Fjordlandsskolens Natasha Petersen. Fidustroldene blev tildelt gæsternes anfører, Cecilie Gotfredsen, og hjemmeholdets tomålskytte, Nikita Vestergaard, der i øvrigt kæmpede forbilledligt hele kampen i gennem, gennembrudsstærk og meget hurtig på fødderne. Meget fornem indsats af hende.