Annonce:
Annonce:

Sejrede i målfattigt opgør

Tam affære: Et enkelt mål var nok

Der var ikke mange chancer i opgøret, men der faldt alligevel et enkelt mål. Foto: Erik Larsen
Der var ikke mange chancer i opgøret, men der faldt alligevel et enkelt mål. Foto: Erik Larsen
Annonce:

Drengene fra Allerslev Skole tog hjemme imod Hvalsø Skole, og det skulle vise sig at blive et målfattigt opgør.

Gæsternes træner,Jan Halvorsen, lavede en lille parodi på vores A-landshold, da han inden kampen fortalte:

 - Vi har haft en kæmpe udfordring ved udtagelsen af vores hold i år. På grund af at vores ottende klasser er optaget af et projekt, har vi ligesom vores A-landshold måtte udtage et reservehold, der består af bordfodboldspillere og synkronsvømmere, men jeg tror stærkt på, at de klarer den.

Se kampfakta her.

Kæmpede mod overmagten

Hjemmeholdet bedst
Tilskuerne fik en pæn byge midt under kampen, men begge hold prøvede virkelig at spille flot fodbold under de vanskelige forhold. I det 12. minut skete der virkelig noget, da Tobias Høyer-Kruse fra Allerslev Skole brugte sin gode fysik.

Annonce:

Han fik raget bolden til sig, og sendte den derefter iskoldt i det lange hjørne. Stor jubel hos hans medspillere. Det skulle senere vise sig at være et sejrsmål, for der kom ikke flere mål i kampen, så den endte 1-0 til hjemmeholdet fra Allerslev

Allerslev Skole levede også på et utrolig stærkt forsvar, hvor især Emil Pontoppidan, Kasper Røest, Peter Kristensen og Silas Andersen stod utrolig stærkt på banen.

Jan Halvorsen gjorde ellers alt for at opildne sine spillere i pausen, men han kunne godt senere se, at der manglede lidt tyngde på holdet. I anden halvlegs 38. minut havde Mathias Olsen et godt skud fra distancen, men ind ville bolden ikke.

Med sejren er Allerslev Skole videre til næste runde, hvor de skal møde Osted Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: