Annonce:
Annonce:

Slutspurt blev afgørende

Effektivt: Satte turboen til og vandt

Det blev et intenst opgør, hvor en slutspurt fra gæsterne blev afgørende. Foto: Gert Smistrup
Det blev et intenst opgør, hvor en slutspurt fra gæsterne blev afgørende. Foto: Gert Smistrup
Annonce:

Sejergaardsskolen er ikke vant til mange kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold, så i kampen mod Tornvedskolen - Jyderup skulle det være. De sagde, at de ikke kendte noget til drengene fra Jyderup, men de troede på det, før kampen begyndte.

Se kampfakta her.

Trak det længste strå

Forsigtig start
Rolig start på kampen, men det varede ikke længe, før der var flot sammenspil begge veje, og kampen var kommet op i tempo. 

Gæsterne fra Tornvedskolen var ved at tilspille sig et overtag. Victor, Andre og Rasmus spillede meget flot og energisk sammen, og det resulterede i mange skud på mål, men hjemmeholdet havde en god målmand i Magnus. Da der var gået lidt over halvdelen af halvlegen scorede Andre efter flot forarbejde af Rasmus til 1-0 for udeholdet.  

Annonce:

Øjeblikket efter var der et drøn af et skud på mål fra gæsterne. Nu var kampen for alvor kommet i gang. Hjemmeholdet var absolut ikke slået, og den næste periode var deres. De angreb med Oliver, Noah, Oscar og Villads, der alle spillede rigtig flot sammen. I udeholdets forsvar var Marc både med tilbage og med fremme, og lige før pausen scorede han et fantastisk flot mål på langskud til 2-0.

Det gav gæsterne mere blod på tanden. De angreb og angreb, mens hjemmeholdet var en smule rystede, men ikke mere end at de kom igennem til en farlig afslutning, som Eigil i målet dog snuppede.  

Tornvedskolen svarede hurtigt igen med en farlig afslutning af Andre, men der kom ikke flere mål før pausen. Derfor var stillingen 2-0 til gæsterne, da de to hold gik til halvleg.

Der blev gået til den i opgøret. Foto: Gert Smistrup
Der blev gået til den i opgøret. Foto: Gert Smistrup

Fejl afgjorde tæt affære

Slutspurt og mål
Hjemmeholdet fik lige styr på, hvem af udeholdets spillere de skulle være opmærksomme på, og udeholdet fik lige analyseret, hvordan hjemmeholdets spillere spillede oppe foran, og hvordan de skulle dæmme op for det. Anden halvleg var i gang, og det startede med en farlig afslutning på hovedstød af Andre og en flot afslutning af Malthe. 

Annonce:

Med ti minutter tilbage drønede hjemmeholdets Alexander et langskud helt op i trekanten og reducerede til 1-2. Flot mål. Nu var tiden knap for hjemmeholdet, og de kastede alle mand frem, og det gav luft til udeholdet. Det resulterede i, at Magnus kunne score til 3-1. Så gik det stærkt. Minuttet efter scorede Marc til 4-1. Hjemmeholdet nåede også at få scoret ved Alexander til 2-4.  

Der var virkelig flot fight og måske også for meget, for der blev straffe til gæsterne i slutningen af kampen, da Andre blev nedlagt i feltet. Marc scorede sikkert til 5-2. Minuttet efter var der straffe igen, og denne gang scorede Magnus til slutresultat 6-2 til Tornvedskolen, Jyderup, der dermed er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: