Snæver sejr

Tæt duel: To gode hold mødtes, men deet ene mandskab havde 'Nikolaj Plankeværk' i målet

Det var to gode hold, der mødtes i Taastrup i dag. (Foto: Søren Møller)
Det var to gode hold, der mødtes i Taastrup i dag. (Foto: Søren Møller)

Har man en målmand, der oven i købet tager med hænder, så er ens skolehold godt hjulpet. Og man må sige, at Nikolaj Aaberg fra Torstorp Skole i dag fik vist sit værd. Han var sikkerheden selv og de to gange at bolden blev spillet forbi Nikolaj, så stod der en holdkammerat på stregen og fik enten sparket eller headet bolden ud af kommunen.

Se kampfakta her

Kampen mellem Taastrup Realskole og Torstrup Skole var meget lige rent spillemæssigt. Men man fornemmede at Torstrup har det lille overtag der retfærdiggjorde deres 2-0 sejr. Vi skulle hen til det 20. minut før der kom gang i scoringen. Et frispark taget hurtigt på egen banehalvdel, blev spillet op til Tobias Bak på højrekanten, og Tobias strøg til mållinjen og lagde bolden fladt ind over til en fremadstormende Nicolai Hansen, der med en stille inderside kunne bringe sit hold foran 1-0.

TV: Dobbelt op på Oscar

Der var intensitet i nærkampene. (Foto: Søren Møller)
Der var intensitet i nærkampene. (Foto: Søren Møller)
 

Kikset udskiftning
Taastrup Realskole skulle få en mulighed i starten af anden halvleg til at spille i overtal. Torstorp skulle skifte ud og ind skulle Zakeria Aden. Zakeria var ivrig for at komme ind og glemte at blive ude på sidelinjen indtil den spiller, der skulle udskiftes, var kommet helt ud. Det udløste en advarsel, og Zakeria måtte gå den tunge gang ud i 10 minutter, uden at have deltaget i spillet. Dette overtal gjorde, at Torstorp satte deres dygtige Tobias Bak længere tilbage på banen for at styrke deres forsvar.

Også denne opgave løste den nyreflittige Tobias. Tobias har før spillet i Taastrup FC, inden han blev opdaget af Lyngby, hvor han nu spiller på deres elite øst U17.

Dobbelt opdækning. (Foto: Søren Møller)
Dobbelt opdækning. (Foto: Søren Møller)

TV: Solid sejr

Zakeria beklagede sig efterfølgende over, at det var hans lærer der sagde at han skulle løbe ind. Dette fremkalde en del smil hos alle. Det er jo også noget nemmere at smile at sådan en fejl, når man har vundet.

Til sidst i kampen hvor Taastrup Realskole havde flere store chancer, alle flot reddet at Nikolaj, så fik Victor Natan sidste fod på bolden til scoringen til 2-0. På dagen var Torstorp bedst og det var ikke ufortjent, at det var dem der gik videre til næste runde.

Her skal de møde Hedehusene Skole.

Torstorp driver bolden frem. (Foto: Søren Møller)
Torstorp driver bolden frem. (Foto: Søren Møller)