Annonce:
Annonce:

Spænding til det sidste

Tæt affære: Kamp afgjort i slutminutterne

Der blev gået til stålet og kæmpet til det sidste i opgøret. Foto: Gert Smistrup
Der blev gået til stålet og kæmpet til det sidste i opgøret. Foto: Gert Smistrup
Annonce:

Lynghøjskolens drenge skulle på hjemmebane op imod drengene fra Sct. Jørgens Skole, og det skulle vise sig at blive et underholdende opgør.

Oskar fra Sct. Jørgens Skole sagde inden kampen:

- Den der går hårdest ind i tacklingerne, selvfølgelig uden at skade nogen, kommer oftest ud uden skade.

De talte om det i forbindelse med, at drengene fra 7. klasse ikke skulle være bange for de store drenge og trække sig.

Se kampfakta her.

TV: Moste modstanderen

Godt med tempo
Det blev en rolig start på kampen, men den kom hurtigt op i tempo. Først kom Rasmus fra udeholdet igennem og skød lige forbi målet. Den anden vej kom Rasmus Degn igennem og scorede til 1-0 til hjemmeholdet. Og lige efter drønede Malthe et skud i mål til 2-0.

Annonce:

Udeholdet kæmpede virkelig hårdt, og Rasmus, Anton og Laurits diskede op med seværdig og flot sammenspil. Men hjemmeholdet fortsatte deres angrebsspil med Malthe, Mikkel og David som de toneangivende. Hjemmeholdet kom for langt frem på banen, så der blev plads bagude, og det udnyttede Rasmus Hansen. Han løb igennem værternes forsvar og scorede til 2-1 på et fladt skud, der gik under Tobias i målet.

Hjemmeholdet gav os energisk fodbold, hvor de igen og igen fik fyret skud af mod målet, men Hector i gæsternes mål stod en fantastisk kamp og tog det meste af det, der kom. Underholdende kamp hvor spillet bølgede frem og tilbage. Gæsterne havde skud på stolpen og lige over mål, og hjemmeholdet havde gode gennemspillede angreb. I udeholdets forsvar gjorde Victor Bohn, Hjalte og Nikolaj sig bemærket med energisk forsvarsspil.

Der var flere chancer i kampen til begge mandskaber. Foto: Gert Smistrup
Der var flere chancer i kampen til begge mandskaber. Foto: Gert Smistrup

Familiebånd var ikke nok

Ændringer hos begge hold
I pausen fik hjemmeholdet lige justeret på deres positioner, og udeholdet fik rykket rundt på forskellige spillere.

Anden halvleg var i gang, og hjemmeholdet var hurtigt i angreb, men Alexanders og Malthes skud gik begge forbi. Men meget lige kamp, hvor udeholdet absolut ikke var afskrevet, selvom de var et mål nede.

Annonce:

Midt i halvlegen fik hjemmeholdet et frispark lige uden for feltet. Her lagde David bolden til rette og scorede på et flot skud lige under overliggeren. 3-1 til Lynghøjskolen.

Med ti minutter igen blev gæsternes Rasmus Hansen fældet i feltet. På det efterfølgende straffe scorede Hjalte sikkert til 3-2. Dermed var det stadig en lige kamp. Ingen af holdene gik på noget tidspunkt ned i tempo. Gæsterne forsøgte til sidst med Kristoffer, Anton, Adam og Rasmus helt fremme, men i hjemmeholdets forsvar gjorde Mikkel, Marcus og Felix det godt.

Det endte derfor med en sejr på 3-2 til Lynghøjskolen i en kamp, hvor vi fik spænding lige til det sidste og fik en masse flot fodbold at se.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: