Spillede med musklerne

Solidt: Fysik og effektivitet gjorde forskellen

Hjemmeholdet var de stærkeste i opgøret. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Hjemmeholdet var de stærkeste i opgøret. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Både drengene fra Jernløse Skole og Absalonskolen, Holbæk kom til deres møde i Ekstra Bladet Skolefodbold med sikre sejre i bagagen.

Se kampfakta her.

Slog til igen

Værterne bedst fra land
Det var nu Jernløse, der kom først ud af starthullerne. Allerede efter godt et minut bragte Noah Svendsen sit hold foran med et følt spark op i målhjørnet efter den første af talrige omstillinger, som Jernløse kampen igennem var meget giftige med.

Efter godt ti minutter gav en ny omstilling Tristan Zimmermann en friløber, som han sikkert omsatte til en 2-0-føring. 

Herefter fulgte nogle turbulente minutter. Først blev Jernløse tilkendt et noget tvivlsomt straffespark, som nok ville lukke kampen reelt, men Kenan Mikkelsen sendte sit spark forbi mål. I stedet kom Absalon tilbage i kampen, da William Lauritsen i næste angreb fik reduceret til 1-2 med god hjælp af Jernløses målmand. 

Det gav kampen ekstra liv i regnen, og umiddelbart inden pausefløjtet blev det 3-1, da Noah Svendsen på en returbold fra Absalons målmand med sit andet mål gjorde det til 3-1.

Hjemmeholdet vandt trods et brændt straffespark i opgøret. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Hjemmeholdet vandt trods et brændt straffespark i opgøret. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

TV: Bedst i blæst

Forsøgte at få gejsten tilbage
Nede med to mål søgte Absalons træner, Johnny Christiansen, at puste nyt liv i holdet:

- Vi har absolut ikke tabt, selvom vi er bagud med to. I skal skyde mere på mål. Deres målmand kan ikke stå fast, lød det fra træneren.

En god ting at gøre på den våde bane men Absalon-spillerne formåede ikke at følge op på det. Selvom de havde lige så meget spil som Jernløse, kom de sjældent til egentlige chancer, og de langskud man forsøgte sig med, tog Jernløses målmand Morten Jensen, der absolut spillede sig op i løbet af kampen.

Derimod var der anderledes fare på færde i den anden ende, hvor især Emil Pedersen og Oliver Johannesen var giftige. Emil gjorde det til 4-1 på en friløber, og efterfølgende havde han to brag mod stolperne på langskud. Anden gang fortsatte bolden ind i nettet. 

Umiddelbart inden slutfløjt pyntede Absalons anfører Simon Jakobsen på resultatet ved at score direkte på frispark til resultatet 5-2 til Nr. Jernløse Skole.

Nr. Jernløse Skole møder i næste runde drengene fra Tuse Skole. En kamp der tegner til at blive ganske interessant.