Annonce:
Annonce:

Straffede sin modstander

Gyldne minutter: Kendte sin besøgstid

Det blev et tæt opgør med en masse fight. Foto: Birger Dencker
Det blev et tæt opgør med en masse fight. Foto: Birger Dencker
Annonce:

Et super defensiv og 20 gyldne minutter var nok for drengene fra Herstedvester til at sikre sig sejren over Fløng Skole.

Trods der kun blev scoret to mål i hele kampen, var det en meget underholdende kamp, hvor der blev gået til stålet. Ofte helt til grænsen. Masser af fight, glidende tacklinger og fysisk nærkontakt. En kamp som ikke var afgjort, før dommeren fløjtede kampen af.

Se kampfakta her.

TV: Keeper afgjorde affære

Hjemmeholdet i teten
Herstedvester Skole kom klart bedst fra start, og især Sam Uppal og Ømer Harmanci var to spillere, som ville frem og afslutte. To meget offensive spillere hos hjemmeholdet.

Udeholdet var presset helt i bund, og det var netop Sam, som efter godt fire minutter fik tilkæmpet sig bolden i det lille målfelt, og så var han farlig. 1-0 til Herstedvester Skole var en realitet.

Annonce:

Hjemmeholdet fortsatte presset, og udeholdet havde svært ved at få spillet til at glide og tabte bolden hurtigt, når de havde den. I denne periode var der kun et hold på banen.

Det var også hjemmeholdet, der stod for den næste scoring. Vallentin Hall spillede bolden i dybden til Ømer Faruk, der tog et par træk og sendte bolden ind bag Fløngs keeper Michael Foster til 2–0.

TV: Katja klaskede kuglen i kassen

Gæsterne bedre med
Målet virkede som en øjenåbner for drengene fra Fløng Skole. De kom meget mere med i spillet, og i de sidste ti minutter af første halvleg pressede de hjemmeholdet for at få reduceret men uden held. Desværre for Fløng Skole, så kendte de ikke rigtig deres besøgsstid. Opspillet var rigtig godt, men når der skulle afsluttes, blev det for omstændigt, og det gik for langsomt. Herstedvester Skole havde derfor forholdsvis let ved at komme imellem.

I anden halvleg havde Fløng Skole det meste af spillet, men det var Herstedvester, der var farligst, og igen var det Ømer og Sam, som var toneangivende i det offensive spil.

Annonce:

Få minutter før slutfløjtet havde Fløng Skoles Jacob Milo en kæmpe chance, som han brændte. Et mål ville helt sikkert havde givet en ekstra intens afslutning på kampen. Der blev ikke scoret mere i kampen, som sluttede 2–0 til Herstedvester.

Der var chancer i begge ender, men hjemmeholdet var skarpest. Foto: Birger Dencker
Der var chancer i begge ender, men hjemmeholdet var skarpest. Foto: Birger Dencker

TV: Sikkert videre

Gode præstationer
Hos Herstedvester spillede Andreas Heramp en stor kamp i forsvaret. Han har et godt overblik for spillet, står de rigtige steder og var helt klart en spiller, som tog brodden af Fløngs offensive spil. En værdig modtager af fidusbamsen efter kampen.

Det er også værd at lægge mærke til hjemmeholdets anfører August Nygård. En spiller som binder holdet sammen og er glad for at bruge sin fysik.

Hos Fløng Skole arbejdede Simon Dose knald hårdt igennem hele kampen, og han var ofte en rigtig god igangsætter og dygtig til at bruge sin fysik.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: