Annonce:
Annonce:

Tæt kamp om Vestegnen

Frem og tilbage: Ali Shah tog ansvaret på sig

Der var først efter et straffe med fem minutter igen, at Ali Shah kunne afgøre kampen. Foto: Henrik Schou
Der var først efter et straffe med fem minutter igen, at Ali Shah kunne afgøre kampen. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Det blev en rigtig flot spillet fodboldkamp torsdag i Tåstrup på deres kunstbane på Sydskellet. Torstorp Skole og Brøndby Strand Skole stod rigtig godt til hinanden, da de mødtes i 2. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Brøndby Strand Skole var jo som bekendt i semifinalen i sidste sæson, hvor de måtte lide et 1–0-nederlag mod Hedegårdsskolen. Det var dog en spændende kamp, hvor Brøndby IF's cheftræner Alexander Zorniger overværede kampen. Brøndby Strand Skole har i øvrigt flere gengangere fra sidste sæsons hold, men de mangler dog de største profiler.

Denne skuffelse har nok været svær at ryste af. Men de to hold stod som sagt godt til hinanden. Spillet gik frem og tilbage og begge hold havde optræk til sporadiske chancer.

Se kampfakta her.

Galleri: Torstorp Skole - Brøndby Strand Skole (D)

Annonce:

Mål fra start
I det 8. minut fik hjemmeholdet fat i bolden på banens midte. Med en følt aflevering blev bolden spillet hen over spillernes hoveder i gæsternes forsvar. Bolden havnede hos Yunus Öcal, der afdriblede målmand Mudaba og bragte hjemmeholdet på 1–0. Der var lidt offside-protester, men dommerens kendelse var god nok.

Et par minutter senere havde hjemmeholdet en stor chance for at bringe sig foran med to mål. Men Phillip Tholstrups forsøg blev fornemt klaret af Mudaba i målet.

Få minutter senere fik Atahan fra Brøndby Strand Skole så en løs chance og sparkede udefra. Boldens bane brækkede og snød Mathias Jensen i målet. Så stod det 1–1.

Der var kamp om bolden allerede fra starten. Foto: Henrik Schou
Der var kamp om bolden allerede fra starten. Foto: Henrik Schou

TV: Enligt mål nok til finale

Bølgede frem og tilbage
Med ti minutter tilbage af første halvleg var gæsterne i angreb. Bolden kom ind i feltet, og ved den forreste stolpe dukkede Jonas op. Han prikkede den i netmaskerne til en føring på 2–1 til gæsterne.

Lige inden pausen fik hjemmeholdet et frispark midt på banen. Bolden blev spillet ind bag udeholdets forsvar. Der var de åbenbart rigtig sårbare. For igen dukkede Yunus Öcal op og headede bolden i mål over den fremstormende målmand.

Annonce:

Igen blev der appelleret for offside, og igen forblev dommerens fløjte tavs. Det var igen ganske korrekt.

- Det må være noget, vi skal træne. Så vi kan få dækket rigtigt op ved disse situationer, lød det fra Brøndby Strand Skoles bænk.

Men en kanon halvleg var nu til slut. Begge hold havde prøvet at være foran. Men 2–2 var et meget retfærdigt resultat af alle anstrengelserne.

Begge hold spillede godt og kunne fortjent gå til pause med en stilling på 2-2. Foto: Henrik Schou
Begge hold spillede godt og kunne fortjent gå til pause med en stilling på 2-2. Foto: Henrik Schou

Dagen før guldbrag: Brøndby-chef på overraskende visit

Afgørelsen kom på straffe
Anden halvleg blev igen en tæt affære. Den største chance, inden der kom en afgørelse, tilfaldt gæsternes Zeeshan Afzal. Men han kunne ikke udnytte chancen.

Fem minutter før tid kom så afgørelsen. Ali Shah blev spillet i dybden i det kriminelle felt. Her var der så en forsvarsspiller fra hjemmeholdet, der fik sparket Ali over skinnebenet, så han røg omkuld.

Annonce:

Helt korrekt pegede dommeren på pletten. Ali valgte selv at eksekvere sparket. Meget sikkert satte han den ind helt ude ved stolpen til 3–2.

Ali Shah kunne helt fortjent juble efter sin afgørende scoring på straffe. Foto: Henrik Schou
Ali Shah kunne helt fortjent juble efter sin afgørende scoring på straffe. Foto: Henrik Schou

Det var ikke meget, der blev set til den dobbelte målscorer fra hjemmeholdet i anden halvleg. Det virkede som om, at Yunus var træt. Han var i hvert fald slet ikke deltagende i det defensive arbejde for hjemmeholdet. Kun når han blev spillet lige på, kom der lidt ud af anstrengelserne. Og det må siges at være alt for lidt af så dygtig en boldspiller.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Torstorp Skole - Brøndby Strand Skole, 2-3

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Nikolaj Nørgaard, Torstorp Skole
Jonas, Brøndby Strand Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Mathias Jensen, Torstorp Skole

Se alle de fede billeder fra kampen her.

Brøndbys styrmand: 'Det havde vi ikke fortjent'

Tror på holdet
Ali Shah blev således matchvinder. Han fortalte efter kampen:

- Jeg blev sparket ned bagfra, og jeg syntes ikke, at der var tvivl om straffesparket. Jeg troede, at jeg havde næseblod. De kaldte på mig fra bænken og spurgte, om jeg var klar, og det var jeg. Vi havde på forhånd aftalt, at fik vi straffe, så var det mig, der skulle sparke.

- Jeg var ikke nervøs, og jeg havde bestemt mig for, i hvilken side jeg skulle sparke.

Annonce:

Ali var sikker på, hvor han skulle placere sparket. Foto: Henrik Schou
Ali var sikker på, hvor han skulle placere sparket. Foto: Henrik Schou

- Så det var dejligt at se den gå ind og blive matchvinder. Vores hold var nok lidt bedre sidste år, men der fik vi også trænet noget mere. Vi har slet ikke trænet i år endnu. Skal vi komme længere end sidste år, så skal vi jo til at træne ingen - tvivl om det.

- So far so good, nu er vi i 3. runde. Jeg tror virkelig på, at vi kan tage det et skridt længere og så komme til finalen, udtrykte den glade knægt fra Brøndby Strand Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: