Annonce:
Annonce:

To driblekonger i spil

Lækkerier: Gustav og Benjamin gav prøver på deres skills for Absalons Skole

Gustav med lækre driblinger. Foto: Gert Smistrup
Gustav med lækre driblinger. Foto: Gert Smistrup
Annonce:

Kampen mellem drengene fra Sct. Jørgens Skole og Absalons Skole startede i fint tempo med fine angreb fra begge skoler.

Se kampfakta her

Et brag af et skud
Benjamin Zeka havde et kanonskud på mål, som Andreas i Sct. Jørgens mål klarede i flot stil. Men efter 10 minutter gik det galt for Sct. Jørgens. Mathias scorede nemlig til 1-0 til Absalons Skole, som fortsatte med flotte angreb og vilde dribleture af Gustav Frederiksen og Benjamin Zeka, der konstant var en kilde til uro i Sct. Jørgens forsvar. Men Zulfikar, Anton og Malthe dækkede godt op.

Sporadiske angreb fra Sct. Jørgens kom der, men ingen angreb blev rigtig farlige, selvom Mads Mikkelsen spillede godt oppe foran. Men han var ret alene om det.

Glæde efter Mathias har scoret for Absalons Skole. Foto: Gert Smistrup
Glæde efter Mathias har scoret for Absalons Skole. Foto: Gert Smistrup

TV: Solid sejr kørt i land

I pausen talte Absalons Skole om at fortsætte det flotte spil:

- Der bliver ikke foretaget nogen udskiftninger eller nogen rokeringer, lød det.

Annonce:

Sct. Jørgens talte om, at Absalons drenge var ved at være trætte, så de skulle udnytte den plads, de fik på kanterne.

Og så anden halvleg
Anden halvleg var i gang, og allerede efter fem minutter scorede Lawend Bamame til 1-1, og kampen var igen helt åben. Absalon havde måske brugt mange kræfter i første halvleg, så Sct. Jørgens øjnede chancen for flere mål. Men Melik og Adam dækkede godt op i Absalons forsvar.

Benjamin med nydelige træk. Foto: Gert Smistrup
Benjamin med nydelige træk. Foto: Gert Smistrup

TV: Straffesparkenes kamp

Annonce:

Absalons skole fortsatte med at angribe, og Benjamin og Gustav gav igen og igen en flot opvisning i driblekunst og godt sete afleveringer. Meget seværdigt. Sct. Jørgens skole var på spil med flere farlige hjørnespark, og et af dem dansede på mållinjen. I den anden ende blev der lavet straffe, som Gustav skulle skyde. Desværre for Absalon reddede Andreas i flot stil, så stadig 1-1. Lidt efter kom der et frispark til Absalon. Benjamin skød, men lige forbi mål. Begge hold kæmpede for at afgøre kampen, men ordinær spilletid endte uafgjort. Så afgørelsen skulle findes på straffespark.

Bedst fra de 11 meter
Begge holds to første straffesparksskytter missede, men til sidst endte det med, at Absalons Skole scorede på de sidste tre forsøg, mens Sct. Jørgens Skole kun scorede på to. Kampen endte dermed 4-3 til Absalons Skole.

En vild rutschebane-tur

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: