Tørstede efter revanchen

Stort pres: Hjemmeholdet havde ikke fordums styrke

Udeholdet gik benhårdt efter revanchen. Foto: Stig Sinius Nielsen
Udeholdet gik benhårdt efter revanchen. Foto: Stig Sinius Nielsen

De seneste gange Vestegnens Privatskole og Torstorp Skole har mødt hinanden, har Vestegnens Privatskole slået Torstorp med 5-0 og 6-0. Men nu er Torstorps grundstamme vokset fra 5.-6. klasser til 8.-9. klasser. Samtidig har Vestegnens Privatskole, der har været i kredssemifinalen i de seneste fire år, mistet deres grundstamme.

- Vi har kun en spiller, der går til fodbold (Hannah Fog red.) i modsætning til Torstorp. Men til næste år rykker der et kuld 5. klasser op, hvor flere af dem spiller i klub, så kommer vi igen, kommenterede hjemmeholdets træner Michael Salomonsen.

Se kampfakta her.

Fuld fart frem. Foto: Stig Sinius Nielsen
Fuld fart frem. Foto: Stig Sinius Nielsen
 

Se også: TV: Snuppede smal sejr

Sad på det
Hjemmeholdet kom til kampen med en 2-0 sejr i bagagen, mens udeholdet havde vundet på straffespark i deres første kamp. Man kunne se fra begyndelsen, at der var tydeligt forskel på den tekniske kunnen på de to hold, men absolut ikke på kampgejsten.

Hjemmeholdet stillede med et ret hårdt kæmpende forsvar med Matilde Hansen og Marie Kristoffersen i midten og Isabell Ammentorp og Klara Lindeloff på fløjene, men de blev hurtigt presset i bund. Midtbanen måtte flere gange ned og hjælpe. Heldigvis for dem havde hjemmeholdet en stærk målvogter i Emma Schwartz.

Oppe foran havde værterne Anna Roost flere gode aktioner ude på fløjen, men hun savnede medspillere fremme til at modtage hendes afleveringer.

Udeholdet angreb fra start med Nicole Dalboe på toppen og Sara Sandersen og Siff Voigt som de to fløje. I ottende minut kunne Sara Sandersen så gøre det 1-0 til gæsterne med et tørt huk fra udefra.

I fremdrift. Foto: Stig Sinius Nielsen
I fremdrift. Foto: Stig Sinius Nielsen
 

Se også: TV: 2-0 er den farligste føring

Kæmpede bravt
I første halvleg glimrede Siff Voigt ude på udeholdets højre fløj og lagde flere flotte indlæg, som Emma Schwartz i hjemmeholdets mål dog tog sig kærligt af.

I 17. minut måtte Emma dog kapitulere igen, da udeholdets Anna Kure lagde et flot hjørnespark ind foran mål, som Siff Voigt flot headede ind.

Allerede minuttet efter lukkede samme Siff reelt kampen ved at score til pausestillingen 3-0 til udeholdet.

Anden halvleg startede med, at udeholdets Anna Kure scorede til 4-0. Så trak Hannah Fog fra hjemmeholdet længere frem og kunne reducere til 4-1 i 48. minut. Hjemmeholdet kæmpede videre for i det mindste at opnå uafgjort i anden halvleg. Men gæsternes stærke forsvar med Sasha Bak og Cecilie Zukunft samt Freja Ekenberg og Lærke Christensen holdt godt stand. Så sørgede Sarah Vang i modsatte ende, at revanchen til slut blev på 5-1 til Torstorp Skole over Vestegnens Privatskole.

I næste runde venter Herstedlund Skole med den skarpe angriber Nadja Sejer på holdet.

1 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
2 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
3 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
4 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
5 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
6 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
7 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
8 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
9 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
10 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
11 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
12 af 13 Foto: Stig Sinius Nielsen
13 af 13 Udeholdet gik benhårdt efter revanchen. Foto: Stig Sinius Nielsen
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen