Annonce:
Annonce:

Tog sin hævn

Forløsning: Hev endelig sejren i land

Hjemmeholdet var sultne efter revanche gennem hele kampen. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Hjemmeholdet var sultne efter revanche gennem hele kampen. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Annonce:

Der var lagt op til revanche i flere sammenhænge, da pigerne fra Frederiksberg Skole, Sorø og Marievangsskolen, Slagelse mødtes i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Marievangsskolens drenge havde netop slået Frederiksberg, og pigerne mødtes også i sidste turnering, hvor Marievang fik en sejr, som begge holds trænere betegnede som rent tyveri.

Se kampfakta her.

TV: Frisparksperle sikrede sejr

Hjemmeholdet bedst
Straks fra start satte hjemmeholdet fra Frederiksberg Skole modstanderne under voldsomt pres. Et pres der varede resten af kampen. Især imponerede Chili Nielsen på højre fløj med mange fikse detaljer. Olivia Olsen på venstre fløj samt Ida Jensen og anfører Laura Kristensen gjorde alle også en god figur og beherskede midtbanen. Holdet har så stor en bredde, at de bør kunne nå langt i denne turnering.

Annonce:

På trods af det store spilovertag lod første scoring vente på sig. Allerede efter fem minutter havde Laura en kæmpe chance på hovedstød efter hjørnespark, og senere var Olivia Olsen alene igennem, men gæsternes målvogter Simone Pedersen viste her fornemt målmandsspil, som hun gjorde utallige gange kampen igennem. Kort efter troede Frederiksberg, de var kommet foran, da Laura headede Chillis fine centring i nettet, men bolden havde forinden været ude, så målet talte ikke.

TV: Majas store dag

Forløsning
Som minutterne gik uden scoring trods et kæmpe overtag, begyndte Frederiksberg-træner Max Jandausch at frygte en gentagelse af sidste års møde, men efter 27 minutter kom den forløsende scoring. Katrine Abrahamsen, der netop var kommet på banen, blev spillet total fri på fornem vis af Chili, og hun havde let ved at sende bolden i et tomt mål til 1-0. Samme Katrine nåede inden pausen at hamre bolden på overliggeren efter et flot gennembrud.

I pausen forsøgte Marievang-træner Lasse Ebsen at puste ny gejst i holdet.

- De har haft bolden mest, men I har gjort det så godt, I kunne. Bliv ved at arbejde for sagen, så skal mulighederne nok komme. Hvis de kommer, skal bolden altså i kassen, lød det fra træneren.

Hjemmeholdet var ikke til at stoppe for gæsterne. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Hjemmeholdet var ikke til at stoppe for gæsterne. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Kæmpede mod overmagten

Annonce:

Fortsatte dominansen
Trods disse vise ord fortsatte hjemmeholdets totale dominans. Holdet diskede op med talrige flotte angreb med flere afslutninger på stolperne, eller også leverede Simone i gæsternes mål nogle pragtredninger.

Uden hende var Frederiksbergs sejr blevet tocifret. I Marievangs forsvar kæmpede Jasmin de Souza og Olivia Bagger heroisk mod overmagten, og på midtbanen søgte anfører Ida Marie Jørgensen at holde sammen på tingene. Men holdet var oppe mod en langt stærkere modstander.

Det blev til scoringer i anden halvleg. Først da Chili kom først på en returbold, og senere lykkedes det endelig for Laura at score på hovedstød efter et hjørnespark. Dermed endte det hele 3-0 til Frederiksberg Skole i Sorø.

Frederiksberg-holdet er spændende. Man åbner konstant på fløjene med gode indlæg herfra, ligesom man heller ikke er bange for hovedspillet. Dog må man godt være mere effektive foran mål. Her var for ofte tøven, ligesom man lige skulle tage et ekstra træk eller aflevere en gang for meget. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: