Træner trak sit hold i protest

Usædvanligt: Borgerskolens træner valgte at forlade banen ved stillingen 0-3 i anden halvleg

Kampen imellem Egelundskolen og Borgerskolen er nu en sag for det uafhængige klageudvalg hos DBU. Foto: Henrik Schou
Kampen imellem Egelundskolen og Borgerskolen er nu en sag for det uafhængige klageudvalg hos DBU. Foto: Henrik Schou

Der var lagt op til en målfest, da Egelundskolen og Borgerskolen tørnede sammen. Begge hold havde vundet store og overbevisende sejre, og der var masser skud i angriberstøvlerne. To tændte hold var mere end klar.

Kampen havde også samlet et stort publikum på Egelundskolens intime stadion.

Mange gule kort
Men kampen fik et noget usædvanligt forløb.

Allerede efter få minutter var dommeren i gang med formaninger og løftede pegefingre til begge holds spillere. Ingen kunne rigtig forstå det. Der var ikke nogen grimme eftertacklinger eller dumme hævnaktioner. Kun kontant fodboldspil med kropskontakt. Det var bare to hold, der begge ville vinde.

Hjemmeholdet kom hurtigt foran 1-0, men et øjeblik efter fik begge hold et gult kort, og så håbede vi på, at kortspillet ville stoppe. Når man modtager et gult kort i Ekstra Bladet Skolefodbold resulterer det i en ti minutters udvisning.

I slutningen af første halvleg fik hjemmeholdet scoret igen, og så startede balladen. I forbindelse med målet fik Borgerskolen to gule kort, og det gjorde ikke stemningen mere hyggelig.

Trak holdet
Efter fem minutter i anden halvleg fik udeholdet et nyt gult kort. Da spilleren på vej ud af banen daskede ud efter en modspiller, fik han et ekstra gult og dermed rødt kort.

Borgerskolen var nu tre spillere i undertal, og det benyttede hjemmeholdet sig af og kom foran 3-0.

Udeholdets træner ville gerne have sine spillere, der havde fået gult kort, på banen og spurgte, hvornår de måtte komme ind. Der opstod derefter en ordstrid om, hvornår de skulle ind.

Det endte med, at Borgerskolens træner blev bedt om at forlade banen. Det ville han ikke, og i stedet trak han holdet ud af kampen, som dermed sluttede efter 10-12 minutters spil i anden halvleg.

Sådanne situationer skal behandles af det uafhængige klageudvalg i DBU, som derefter træffer en afgørelse på kampen. Kampens resultat er derfor ikke afgjort. Vi afventer en afgørelse herfra.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen