Trak det længste strå

Tæt duel: Var skarpest på dagen

Det blev et tæt opgør, hvor gæsterne trak det længste strå. Foto: Søren Møller
Det blev et tæt opgør, hvor gæsterne trak det længste strå. Foto: Søren Møller

Begge holds piger var klar, da vi mødtes til holdfoto, og de blev adspurgt: Hvem vinder kampen idag? Her mente begge hold, at det ville de selv gøre, og at der ikke ville blive den mindste tvivl om udfaldet.

Men som alle ved, så kan kun det ene hold komme videre i turneringen, og det blev altså pigerne fra Brøndby Strand, der gik videre.

Se kampfakta her.

Se også: Skoven blev fældet

Jævnbyrdig start
Kampen var ellers meget lige, og det lå ligesom i luften, at det kunne blive en meget tæt afgørelse. VI skulle hen til det 17. minut, før der blev scoret, og her var det Brøndbys Aleyna Caglar, der dukkede op ved den fjerneste stolpe, og hun kunne så sætte Jasmins tværaflevering i nettet.

Lidt senere i halvlegen var det så Jasmin, der fiskede en løs bold lige foran Torstorp-forsvaret, hvorefter hun så udplacerede Julie Zukunft i hjemmeholdets, og der stod nu 2–0 til gæsterne.

Julie Zukunft’s søster, Cecillie Zukunft, spiller også på holdet, og hun er anfører.

Cecilie fortalte inden kampen:

- Både min søster og jeg har gået til fodbold, men vi er begge stoppet. Julie dyrker nu mest fitness, og jeg skal i gang med at finde en ny klub at spille i. Måske det bliver i Hersted, for der spiller min grandkusine.

- Det er jo sidste år, jeg er med, og til sommer skal jeg på idrætsskole, måske i Brøndby. Jeg tror, vi har et godt hold, men vi må jo tage en kamp ad gangen, lød det fra Cecilie.

Der blev kæmpet til det sidste i opgøret. Foto: Søren Møller
Der blev kæmpet til det sidste i opgøret. Foto: Søren Møller

Se også: TV: Skydetelt i hed affære

Holdt stand
I pausen fik begge hold rettet opstilling ind, så det skulle passe dem bedre. Bedst ud af starthullerne kom dog hjemmeholdet, der ved Cecillie Zukunft fik reduceret til 1-2 allerede efter fem minutters spil på et fladt skud uden chance for Brøndbys keeper Pelin Korkmaz.

En af Brøndbys udskiftningsspillere, Rose fortalte:

- Det er bare sjovt at være med. Det er første år, jeg deltager, for jeg er jo kun 12 år. På den måde har jeg jo tre gode skoleår i mig endnu. Jeg spiller i Brøndby IF og håber da på at blive dygtigere.

Midt i anden halvleg var Jasmin så på pletten igen. Ligesom ved 2–0-målet fik hun fisket bolden til sig og løb fra forsvaret og satte bolden ind til slutresultatet 3–1 til Brøndby Strand Skole.

KAMPFAKTA

Resultat:
Torstorp Skole - Brøndby Strand Skole, 1-3

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Cecilie Zukunft, Torstorp Skole
Jasmin El-Gouzi, Brøndby Strand Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Sara Sandersen, Torstorp Skole

Begge holds piger havde stor ære af deres indædte fight, men det var Brøndby Strand Skole, der endte med at trække det længste strå.