'Tranen': Rutine er vores fordel

Klar til kamp: Pigerne fra Skolen på Herredsåsen ved hvad det kræver at komme langt

Louise 'Tranen' Tranberg er klar til kvartfinale sammen med holdkammeraterne fra Skolen på Herredsåsen. (Foto: Henrik Schou)
Louise 'Tranen' Tranberg er klar til kvartfinale sammen med holdkammeraterne fra Skolen på Herredsåsen. (Foto: Henrik Schou)

Mandag 11. april ruller bolden igen i Ekstra Bladet Skolefodbold efter en weekend uden kampe. Nu rykker vi østpå, hvor pigerne fra Skolen på Herredsåsen spiller ugens første kvartfinale mod Frederiksborg Byskole.

Louise Tranberg og holdkammeraterne har fløjet sig i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou) Nyheder ZOOM: Skolen på Herredsåsen - Frederiksborg Byskole

Herredsåsens piger er klar til kampen og de har spillet et par træningskampe, for at få skolefodboldformen på plads, fortæller profilen Louise 'Tranen' Tranberg.

- Vi glæder os alle super meget og er rigtig spændte, siger hun da Ekstra Bladet Skolefodbold fanger hende.

- Vi føler os fint klar. Vi har trænet vinteren igennem, og så har vi spillet nogle træningskampe i løbet af de seneste uger.

'Tranen' med anførerbindet og bolden. (Foto: Henrik Schou)
'Tranen' med anførerbindet og bolden. (Foto: Henrik Schou)

Louise Tranberg (tv) fra Skolen på Herredsåsen i en af utallige hårde kampe om bolden i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou) Sjællandmidt TV: 'Tranen' hakkede Vestegnen i småstykker

Gameplanen er klar
Louise og holdkammeraterne har gameplanen til det vigtige opgør klar. Der skal spilles sammen og der skal lægges pres på modstandernes bagkæde.

- Vi skal spille godt sammen, få nogle gode angreb og sørge for at få presset deres forsvar, da det lyder til, at være deres svage led. Og så skal vi lukke af i forsvaret, da de lyder rigtig farlige i deres angreb.

Herredsåsens piger har læst op på modstanderne hos Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de blandt andet har noteret sig, at det bliver vigtigt at lukke ned for Byskolens Styrmand Karlsen.

- Ja, vi har læst om dem. Vi skal passe på deres angribere. De må ikke komme til noget, og så deres 6'er, som fordeler boldene, hende skal vi havet lukket ned, fortæller hun.

'Trane'-dans. (Foto: Henrik Schou)
'Trane'-dans. (Foto: Henrik Schou)

Herredsåsens piger og trænere havde lagt en fantastisk taktik forud for kredsfinalen. Det hele spillede. (Foto: Henrik Schou) Sjællandmidt TV: Diamanten funklede
Gallerier Galleri: Skolen på Herredsåsen - Vestegnens Privatskole

Rutinen kan blive afgørende
Det er ingen hemmelighed, at Skolen på Herredsåsen har nydt succes i verdens største skolefodboldturnering tidligere.

De erfaringer og den rutine, kan kun være en fordel, mener 'Tranen'.

- Jeg tror det giver godt, at mange af os på holdet har spillet mange kampe i skolefodboldtuneringen.

- Vi har prøvet at spille under pres. Så det kan vel kun være til vores fordel, siger hun afslutningsvis.

Glade piger fra Skolen på Herredsåsen. (Foto: Henrik Schou)
Glade piger fra Skolen på Herredsåsen. (Foto: Henrik Schou)

Wilma Ibsen spillede en god kamp på den defensive midtbane, og var en af grundene til at taktikken lykkedes. (Foto: Henrik Schou) Sjællandmidt TV: Taktikken lykkedes
Glade piger fra Skolen på Herredsåsen kan smile efter endnu en kredsfinale-sejr. (Foto: Henrik Schou) Sjællandmidt TV: Herredsåsen fortsætter stolte traditioner