TV: Afgjort fra start

Kæmpede bravt: Alle spillere deltog i den gode fight

Værternes keeper havde mange flotte indgreb, men måtte se sig passeret fem gange. Foto: Birger Dencker
Værternes keeper havde mange flotte indgreb, men måtte se sig passeret fem gange. Foto: Birger Dencker

Fredag tog Brøndby Strand Skole imod Fløng Skole i 3. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Fløng Skoles piger var en for stor mundfuld for hjemmeholdet. De velspillende gæster sad hurtigt sikkert på kampen, og havde de været lidt mere skarpe, så var deres sejr blevet endnu større end 5–1.

Se kampfakta her.

Trak det længste strå

Komfortabel føring
Fløng Skole startede med et højt pres på hjemmeholdet. Allerede efter tre minutter gav det pote. Holdets topscorer Helin Kanbul, der scorede seks mål i første kamp, scorede sikkert. Helin modtog bolden i feltet, og resolut sparkede hun bolden forbi Pelin Korkmaz til 1-0.

Hjemmeholdet havde herefter en god periode og kom længere frem på banen. Men de manglede lige det sidste for at blive rigtigt farlige.

jemmeholdets anfører Jasmin El-Gouzi kæmpede bravt. Men Fløng Skole havde både en rigtig god midtbane og et solidt forsvar. Især Laura Oddershede gjorde det rigtigt godt i kampen.

Fløng Skole havde flere offensive kræfter at spille på, og en af dem var Marie Bjergbakke. Marie kunne meget på egen hånd, og det viste hun ved målet til 2–0. Hun tog selv teten og sparkede ubesværet bolden i mål.

Godt et kvarter inde i første halvleg sparkede Cecile Torp et hårdt, fladt skud mod mål. Det var vel 20 meter uden for straffesparksfeltet, at hun fyrede kanonen af. Bolden kom rigtig hurtigt på den våde bane og snød keeper Pelin Korkmaz. Hun kunne ikke nå at komme ned til skuddet i rette tid, og så stod det 3–0 til Fløng Skole.

Helin Kanbul spillede en rigtig god kamp og scorede to mål. Foto: Birger Dencker
Helin Kanbul spillede en rigtig god kamp og scorede to mål. Foto: Birger Dencker
 
Tæt kamp om Vestegnen

Kæmpede bravt
Pelin stod ellers en rigtig god kamp, og hun var dygtig ude i feltet. Især hendes indgriben på værternes rigtig mange hjørnespark i første halvleg gjorde, at hjemmeholdet ikke tabte større.

Gæsterne havde et klart overtag i det meste af kampen. Men hjemmeholdet kæmpede bravt og havde ikke opgivet at komme tilbage i kampen.

Med få minutter til pausefløjt var det det hjemmeholdets farlige angriber Jasmin El-Gouzi, der var på færde. Hun kom forbi forvaret og skulle lige til at runde keeper Isabell Hansen i målet. Isabell fældede Jasmin, og dommeren pegede på straffesparkspletten. Jasmin tog selv straffesparket, og hun scorede sikkert og reducerede til 3-1.Jasmin scorede da også to mål i holdets første kamp.

Se reduceringen på straffe her:


Skoven blev fældet

Lukkede og slukkede
I pausen var der ros fra Brøndby Strand Skoles træner til pigerne. Hjemmeholdets Aleyna Caglar fortalte, at de i pausen havde fået at vide, at de skulle fortsætte med at spille, som de gjorde, og så tro på dem selv.

Anden halvleg lignede meget første med Fløng Skole som spilstyrende. Reduceringsmålet til 3-1 rystede ikke gæsterne. De fortsatte de gode takter fra første halvleg.

Brøndby Strand Skole havde svært ved rigtigt at komme ind i kampen. Det næste mål stod der da også Fløng Skole på. Helin Kanbul tog en frisk tur på højrekanten og sparkede bolden direkte i kassen fra en rimelig spids vinkel. Det lignede mest et indlæg, men bolden fløj i stedet i mål i det lange hjørne til 4–1.

Kampen virkede afgjort. Men udeholdets Mie Hansen, der stod ude på sidelinien, sagde:

- Jeg tør stadig ikke sige, at vi vinder. Men hvis vi vinder, tror jeg, at vi kan komme langt.

Fløng Skole trak sig lidt mere tilbage efter målet og lod bolden gøre arbejdet. Med fem minutter tilbage af kampen fik en meget velspillende Marie Bjergbakke en god stikning og viste overblik, da hun køligt lobbede bolden over en fremstormende keeper.

Marie scorede kampens flotteste mål til slutresultatet 5–1 til Fløng Skole over Brøndby Strand Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Brøndby Strand Skole - Fløng Skole, 1-5

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Pelin Korkmaz, Brøndby Strand Skole
Helin Kanbul, Fløng Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Aleyna Caglar, Brøndby Strand Skole

Hør fra gæsternes Helin Kanbul efter kampen her: