TV: 'Alka-Line' havde det svært

Svære arbejdsbetingelser: En syg Mohammed Alkhalili kom ikke frem til meget

Mohammed Alkhalili lå alene på toppen, og havde svært ved at holde på bolden mod Sjælsøs forsvarere (Foto: Henrik Schou)
Mohammed Alkhalili lå alene på toppen, og havde svært ved at holde på bolden mod Sjælsøs forsvarere (Foto: Henrik Schou)

Borgerskolens Mohamed Alkhalili var op til den sidste kvartfinale i årets udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold blevet fremhævet som en af hjemmeholdets profiler. Men i kampen mod Sjælsøskolen levede den langlemmede angriber ikke op til forventningerne. Mohammed har tidligere i turneringen tiltrukket sig en del opmærksomhed for sin uortodokse spillestil og flagrende arme, hvilket har givet ham øgenavnene 'Almægtige Alka' og 'Alka-Line'.

Se kampfakta

Lå alene på toppen
I kvartfinalen mod Sjælsøskolen lå 'Alka' alene på toppen, og angriberen havde meget svære arbejdsbetingelser, da han selv skulle tage kampen op mod gæsternes forsvarere. Mohammed havde været syg op til kampen. Om det var derfor at han ikke leverede, som han har gjort i tidligere kampe, er svært at sige, men den lange angriber havde svært ved at holde på holden. Den voldsomme vind hjalp heller ikke, men forholdene var trods alt ens for begge hold.

Se også: TV: Lige i 'Moussa-fælden'
Se også: TV: Borgerskolens oversete kreatør

Spillet fungerede altså ikke for 'Alka' i kvartfinalen, hvilket var medvirkende til at hjemmeholdet i anden halvleg blev presset langt tilbage på banen. Det skal siges til Mohammeds forsvar, at selvom han ikke ramte niveauet fra efteråret, så blev han ved med at kæmpe fra start til slut, selvom han lå meget alene. Hele kampen igennem jagtede han utallige lange bolde, der blev sendt op imod ham.

Se også: TV: Se karaktererne for Borgerskolen - Sjælsøskolen
Se også: Galleri: Borgerskolen - Sjælsøskolen

'Almægtige Alka' har nettet fire gange hidtil, men mod Sjælsøskolen var den lange angriber ikke i nærheden af at komme på tavlen (Foto: Henrik Schou)
'Almægtige Alka' har nettet fire gange hidtil, men mod Sjælsøskolen var den lange angriber ikke i nærheden af at komme på tavlen (Foto: Henrik Schou)
 

Unødvendigt gult kort
I kampens sidste minut fik Mohammed et gult kort for at sparke bolden væk, hvilket var helt unødvendigt, og let kunne have kostet, hvis Sjælsøskolen havde udlignet.

Efter slutfløjtet blev banen invaderet af de hundredevis af tilskuere, og det var tydeligt at se at den lange angriber var blandt Borgerskolens mest populære spillere. Utallige venner og bekendte omfavnede Mohammed og lykønskede angriberen. Også familien var til stede og var tydeligvis stolte over 'Alka'. Flere af skolens yngste elever fik endda autografer af 'Alka-Line'.

Efter fejringen var det en udmattet Mohammed, der reflekterede over kvartfinalen:

- Jeg rigtig glad for at vi nu er i semifinalen, for vi har kæmpet rigtigt hårdt, sagde han.

Se også: TV: Nicolai styrede defensiven igen
Se også: TV: 'Venstrepoten' headede semifinalen hjem
Se også: TV: Nuhan fik en assist på kontoen

'Tilskuerne er en stor del af det her'
Mohmmed var glad for at så mange, både familie og venner, var mødt op for at støtte ham og holdkammeraterne:

- Det var rigtigt fedt. Der var rigtig mange tilskuere, og vi pressede til det sidste og gav alt, hvad vi har.

Mohammed erkendte, at han havde haft det svært i hele kampen:

- Jeg havde det dårligt, men jeg gjorde alt hvad jeg kunne. Jeg har været syg op til kampen, og jeg havde det ikke godt på banen i dag.

Se også: TV: 'Lord Madsen' faldt med ære

Han var dog ikke i tvivl om, at Borgerskolen skal til Odense:

- Vi slår Skovboskolen. Vi vil gøre alt for at slå dem.

Se alle de fede fotos fra kvartfinalen

De mange tilskuere havde båret hjemmeholdet fremad, og der er en helt unik opbakning til skolens helte:

- Jeg er rigtig glad for de mange tilskuere. De er en stor del af det.

Borgerskolen må krydse fingre for, at 'Alka' bliver helt rask inden semifinalen i næste uge. Det bliver nemlig svært at komme i finalen, hvis ikke de får den lange angriber op i gear.

Se interviewet med 'Alka' efter kampen:

Se også: TV: Se ALT video fra Borgerskolen - Sjælsøskolen

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere