TV: Armstrækninger og mål til 'Guld-Oscar'

Afgørende: Kom for sent, men blev hattrick-helt

Armbøjninger til Oscar. (Foto: Erik Elmelund)
Armbøjninger til Oscar. (Foto: Erik Elmelund)

Nyrupskolen og Tølløse Privat- og Efterskole har gamle stolte traditioner. Nyrupskolen havde både drenge og piger i finalen i 95 og året efter fulgte Baptisternes Skole fra Tølløse, der siden har skiftet navn til Tølløse Privat- og Efterskole. Begge de to holds trænere mødtes i dag i Tølløse på skolens egen dejlige bane. Den ene som referent og den anden, Hans Gleie, som tilskuer og stadig lærer på skolen.

Se kampfakta her

Armbøjninger og små modstandere
Yngre kolleger er kommet til og Tølløse holdt taktikmøde i et klasselokale med holdopstilling på tavlen. Her manglede en enkelt spiller: Oscar Goldborg, der som en anden 'Bendtner' kom for sent og fik en lille straf i form af 10 armstrækninger af den nye træner Firat Arabaci.

Taktikmøde. (Foto: Erik Elmelund)
Taktikmøde. (Foto: Erik Elmelund)

I kampen blev 'Guld-Oscar' den store matchvinder med et hattrick.

— Hvor er de små, sagde Tølløse-spillerne, da Nyrup passerede lokalet.

Men da kampen gik i gang kom der pludselig respekt, for på et kontraangreb scorede den farlige unge angriber, Marcus Stoltenberg, på en trillebold langt udefra til 1-0.

Se også: TV: Dobbelt op på Oscar

'Guld-Oscars' one man show
Tølløse havde overtaget i spillet og pressede, men Nyrups forsvar med de godt spillende Malthe Bonde, Mathias Olsen og målmand Frederik Lindqvist, red stormen af.

Pludselig opstod igen en mulighed, da en Tølløse-forsvarer fik lagt for kort tilbage og Emil Brodersen smuttede imellem og gjorde som før og trillede bolden via stolpen ind til 2-0 til Nyrup.

Sensationen lurede, men minuttet efter reducerede Mads Hessner for Tølløse, der stadig pressede de yngre spillere i bund.

Kort før pausen startede 'Guld-Oscar' så sit one man show, da han bankede en bold i nettet uden chance for Frederik Lindqvist i målet.     

Kort inde i anden halvleg driblede Nyrups farlige Marcus Stoltenberg sig igennem og rundede målmand Marius Vernon, men i stedet for at trille den ind, skød han bolden lige forbi.

Se også: Intensitet og hårdhed

Jubel efter scoring. (Foto: Erik Elmelund)
Jubel efter scoring. (Foto: Erik Elmelund)
 

Tølløse pressede videre men først midt i halvlegen opstod en chance, hvor Nyrups målmand halvklarede og Oscar var på pletten og bragte Tølløse foran 3-2 med sit andet mål.

Nyrupskolen syntes slået, men fik et farligt frispark, som Andreas Lang tog sig af. Uheldigvis ramte den anfører Niels Jensen og snød målmand Marius og kampen igen lige med 3-3.

Så tog Oscar fat igen og på et soloangreb i venstre side kanonerede han bolden i nettet til slutresultatet 4-3 til Tølløse.

I næste runde skal Tølløse-drengene og 'Guld-Oscar' op mod Stenhus Kostskole.

1 af 6 Skade. (Foto: Erik Elmelund)
2 af 6 Den tunge gang. (Foto: Erik Elmelund)
3 af 6 Kampråb. (Foto: Erik Elmelund)
4 af 6 Referenten (og tidligere træner for den ene af dagens to skoler) holder tale efter kampen. (Foto: Erik Elmelund)
5 af 6 Glad træner. (Foto: Erik Elmelund)
6 af 6 Armbøjninger til Oscar. (Foto: Erik Elmelund)