TV: Begge brødre bombede

Pludselig væltede ind: Da der gik hul på bylden, var der ikke noget at gøre for udeholdet

Begge hold var klar til kampen. Foto: Casper Boe Jensen
Begge hold var klar til kampen. Foto: Casper Boe Jensen

Der var hedt i vejret og endnu mere i det ene felt, da Trekronerskolen viste stor effektivitet og masser af god energi og tog en 9-0-sejr i opgøret imod Viby Friskole.

Se kampfakta her.

TV: Brød ud i dans efter årets første mål

Brødre gik forrest
De to brødre, Fiifi Smith og Ato Smith, gik forrest i, hvad der endte med at blive en rimelig klar sejr til Trekronerskolen over dagens modstandere fra Viby Friskole, selvom vi skulle et godt stykke hen i kampen, før der for alvor kunne ses forskel på de to mandskaber.

Kampen, der blev spillet i et enormt flot vejr, og på en snorlige bane på Himmelev Veddelev Boldklubs anlæg, startede relativt roligt med to mandskaber, der lige skulle se hinanden lidt an.

Som tilskuerne begyndte at strømme til banen, efter ca. fem minutters spil, var det samtidig startfløjtet til et løft i spillet, og specielt et løft i antallet af afslutninger.

Der begyndte efterhånden at komme en del tilskuere. Foto: Casper Boe Jensen
Der begyndte efterhånden at komme en del tilskuere. Foto: Casper Boe Jensen

Første afslutning tegnede Viby Friskole sig for med et spark langt ude fra, som dog manglede den sidste kraft for, for alvor at blive farligt.

Det var ligesom om, at det var det Trekronerskolen skulle bruge til for alvor at komme i gang med kampen. Et højt pres, og godt spil, fra Trekronerskolen endte efter 17 minutter med et frispark begået ca. 25 meter fra mål.

Umiddelbart lidt for langt ude til at skulle blive rigtig farligt, men det var Ato Smith ligeglad med, da han med sin venstre fod lossede til læderet, og et øjeblik efter kunne de fremmødte se bolden gå i mål tæt under overliggeren til stor jubel.

Her ryger bolden i nettet. Foto: Casper Boe Jensen
Her ryger bolden i nettet. Foto: Casper Boe Jensen

Rigtig god kasse, og så var det ligesom at Trekronerskolen satte fart på og aldrig så sig tilbage.

Se en af Trekronerskolens store chancer her:

TV: Smadder på årets første kamp

Skruede op for tempoet
Et par minutter efter gled selvsamme Smith forbi tre mand for Viby Friskole, og med en kælen inderside lagde han bolden til rettet til holdkammeraten, Jacob Struve, som med en ligeså kælen afslutning kunne gøre det til 2-0. En mavepuster til Viby Friskole, som kunne mærke presset stige som minutterne skred frem.

Dog skal det bemærkes, at spillerne fra Viby kæmpede forbilledligt, specielt symboliseret ved anfører Lauritz Sørensen og Alberte Helgesen. Specielt Lauritz bød ind med masser af gode aktioner, clearinger, tacklinger og ikke mindst som en indpisker for sine holdkammerater med masser af positiv tale og direktion.

Desværre for Viby Friskole var de dog oppe imod overmagte. Blot et par minutter efter 2-0 blev den 3 og 4-0, målene signeret brødreparret, Ato Smith og Fiifi Smith, som begge virkede enormt oplagte i dagens opgør.

Så tog fanden ved anfører Lauritz for Viby Friskole. Han tog ved bolden som bagerste mand, satte tre mand, spillede et-to og var så ved at nærme sig Trekronerskolens mål. Desværre for ham og Viby Friskole fik Trekroners forsvar lukket ned, og Lauritz kunne trisse tilbage i forsvaret, efter en super action, som desværre ikke gav resultat på måltavlen.

Resten af halvlegen fik Viby Friskole kæmpet sig godt tilbage, og vidste man ikke bedre, kunne man godt have troet, at stillingen på dette tidspunkt var 0-0, men fakta var, at Trekronerskolen kunne gå til pause, men en 4-0 føring.

Forsatte målstimen
Efter halvlegen og masser af vand i varmen pressede Trekronerskolen igen på, uden det dog blev rigtig farligt. Desværre måtte Viby Friskole efter otte minutter af anden halvleg se sin anfører Lauritz Sørensen gå ud med et vrid, og dette resulterede straks i en kasse til Trekronerskolen ved Mads Gotfredsen.

5-0 og den mest lysende stjerne for Viby Friskole i dag lå og ømmede sig ude på sidelinjen.

6-0 blev det ved Trekroners helt egen version af Cristiano Ronaldo, selvfølgelig med nummer 7 på ryggen, Burak Nart, som med masser af finter og fede tricks, kampen igennem bidrog til seværdigheden.

Målet til 7-0 blev sat ind af Jacob Struve. Som en rigtig fighter og anfører bed Lauritz smerten i sig, og entrede banen stadig mærket af sin skade fra tidligere, men indstillet på ikke at lade sit mandskab i stikken. Høj klasse!

Lige lidt hjalp det dog, da Trekronerskolen scorede til 8-0 ved en super solotur, der efterlod Viby Friskoles forsvar rundtossede, målet signeret Bastian Bruun.

Sidste mål blev sat ind af Mads Gotfredsen, som dermed blev en af tre dobbelte målscorer, og som kampen igennem var med til at sikre, at Viby Friskole ingen ro havde på bolden.

Alberte Helgesen, Viby Friskoles bedste, sagde efter kampen:

- Det er en rigtig svær kamp, fordi der er så meget pres på hele tiden.

- De er også noget større, men ikke at det skal være nogen undskyldning, så må vi bare kæmpe mere. Selv ved 5-0 skal vi tro på det, for der er jo altid et lille håb. Desværre kan vi godt mærke det, når Lauritz (Anfører for Viby Friskole) må forlade banen, for han betyder meget for os, og man kan altid regne med ham, når det brænder på.

Alberte Helgesen spillede en flot kamp. Foto: Casper Boe Jensen
Alberte Helgesen spillede en flot kamp. Foto: Casper Boe Jensen