TV: Brugte hovedet

Dominans: Værterne havde spillet og kunne gå til pause med en 5-0-føring

Begge mandskaber kæmpede bragt i kampen mellem Peder Syv Skolen og Gadstrup Skole. Foto: Per Svendson
Begge mandskaber kæmpede bragt i kampen mellem Peder Syv Skolen og Gadstrup Skole. Foto: Per Svendson

Mandag tog Peder Syv Skolen hjemme imod Gadstrup Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

TV: Værter stak sig på tjørnebusken

Tre på hovedstød
Bortset fra en situation efter to minutters spil, hvor Peder Syv Skolen var tæt på at komme foran på et selvmål, stod der Gadstrup Skole på stort set det hele i kampen. Allerede efter godt fire minutters spil, sendte Anders Dongsgaard gæsterne i front, da han fik et præcist indlæg fra Jeppe Nielsen. Uhindret headede han bolden i nettet.

Føringen blev udbygget med atter en flot hovedstødsscoring, da Victor Pedersen sendte bolden i nettet via overliggeren efter et hjørnespark.

Et par minutter senere gentog Victor Pedersen kunststykket og sendte gæsterne i front med 3-0 atter på hovedstød efter hjørnespark. 

Gæsterne var totalt spilstyrende og i kraft af godt sammenspil og større fysisk formåen, holdt de værterne i kort snor. De havde også et godt og vågent øje til deres anfører William Nomura, som ikke fik et ben til jorden.

Inden holdene gik til pause, havde Gadstrup bragt sig på 5-0 med scoringer af Alexander Saur og Anders Dongsgaard.

Det var en travl dag for hjemmeholdets keeper Bejean Ahmadi. Foto: Per Svendson
Det var en travl dag for hjemmeholdets keeper Bejean Ahmadi. Foto: Per Svendson

Kendte deres besøgstid

Svært at hente
I pausen udtalte anfører William Nomura at værterne skulle prøve at spille bolden stille og roligt op og så forsøge med skud, idet de ikke havde haft et eneste skud på mål. Det ville nok også blive svært at hente fem mål, for gæsterne havde et godt hold, sluttede William.

I udeholdets lejr var de godt tilfredse med den store føring og satte reserverne ind efter pausen, så de også kunne få spilletid.

Det blev til en sikker sejr for gæsterne. Foto: Per Svendson
Det blev til en sikker sejr for gæsterne. Foto: Per Svendson

Pressede sig til sejr

Hjemmeholdet mere med
Fra anden halvlegs start gik Peder Syv Skolen til sagen og fik også spillet bolden pænt rundt. Men gæsterne tillod aldrig holdet at komme frem til noget, der lignede en målchance. Dertil var forsvaret for stærke og godt styret af Victor Pedersen.

Værternes målmand Bejean Ahmadi stod en rigtig god kamp og forhindrede gæsterne i at nå et tocifret antal scoringer. For den gode kamp modtog han også en fidusbamse.

Han kunne dog ikke holdet buret rent efter pausen. Han måtte se sig passeret midt i halvlegen af Jeppe Nielsen med en enkelt scoring og i slutfasen satte Hiva Alimoradi gæsternes to sidste scoringer ind.

Efter kampen udtalte Victor Pedersen, at han havde regnet med en pænt stor sejr, idet de havde et godt kendskab til modstandere. Men han var tilfreds med forløbet af kampen. Hans hold havde spillet godt og håbede de gode takter ville fortsætte i næste spillerunde. 

Se Anders Dongsgaards mål til 5-0 og den efterfølgende jubel her: