Annonce:
Annonce:

TV: Buldrede derudaf

Solid indsats: Værterne leverede varen

Fuld fart fremad. Foto: Erik Elmelund
Fuld fart fremad. Foto: Erik Elmelund
Annonce:

Sidste år røg Skolen på Herredsåsens drenge ud i første runde for første gang i mange år, da de tabte til Svebølle Skole efter straffesparkskonkurrence. Denne plet skulle vaskes af i tirsdagens kamp, hvor modstanderen var Katrinedalskolen, afd. Svinninge.
Værterne stillede med et stærkt mandskab, og holdet bestod af drenge fra 7.-9.klasse, der alle spiller klubfodbold til daglig. Se kampfakta her.

Startede stærkt
Der gik kun to minutter, før Kevin Thrane fik bragt holdet i front, og kort efter fik farlige Altin Dina øget til 2-0. Altin kunne dog også assistere, da han senere spillede August Dahl fri, som nettede til 3-0.

Annonce:

Kort efter driblede den meget iøjnefaldende angriber Sebastian Murray ind i feltet, hvor han blev nedlagt af udeholdets Christian Trøstrup. Klart straffe, som Altin selvsikkert tog sig af uden chance for gæsternes keeper, Oskar Emde. Murray sørgede for et hattrick til Altin, da han serverede en flot aflevering til 5-0.

Èn af hjemmeholdets spillere får sig et alvorsord med dommeren. Foto: Erik Elmelund
Èn af hjemmeholdets spillere får sig et alvorsord med dommeren. Foto: Erik Elmelund

Meyerne slog til

Chokstart
Anden halvleg var kun få minutter gammel, da forsvarer Magnus Thornsen begik et straffespark i en af de få situationer, hvor gæsterne var i nærheden af hjemmeholdets mål. Mikkel Hansen sparkede på trekantsammenføjningen og opsnappede selv riposten, der sikkert blev placeret i nettet til stor jubel.

Men fodboldreglerne siger jo, at samme spiller ikke må lave gentagelsesspark, så dommer Kenneth fra Slagelse annullerede korrekt scoringen. På det tildelte frispark blev bolden spillet op til Altin, der efter driblinger spillede Murray fri til sit eneste mål til 6-0.

Derefter blev Kevin Thrane tildelt et gult kort, efter han skubbede en modstander i ryggen. Dermed var værterne i undertal, men de formåede alligevel at udbygge deres føring, da Frederik Elmelund iscenesatte August Dahl, som kunne gøre det til 7-0.

Hjemmeholdets Sebastian Murray i græsset. Foto: Erik Elmelund
Hjemmeholdets Sebastian Murray i græsset. Foto: Erik Elmelund

TV: Tre hattrick i målfest

Annonce:

Fortsatte bare
Men værterne havde ikke tænkt sig at stoppe. For efter endnu en god redning røg bolden ud til hjemmeholdets Mohammed Bako, der med et frækt lop overrumplede keeperen. I kampens slutning kom gæsterne til at lave et selvmål efter et hjørnespark, og dermed endte opgøret 9-0 til værterne fra Skolen på Herredsåsen. De er nu videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor modstanderen er Vallekilde-Hørve Friskole.

Prismodtagerne efter kampen. Foto: Erik Elmelund
Prismodtagerne efter kampen. Foto: Erik Elmelund

Skolen på Herredsåsen tror selv på, at de kommer langt i år.

- Vi har et rigtig godt hold med mange gode spillere, udtalte Magnus Thornsen og Altin Dina efter kampen.

Se interviewet her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: