TV: Buldrede videre

Klaskede til: Gav modstanderen en lussing

Gæsterne var overlegne i opgøret. Foto: Birger Dencker
Gæsterne var overlegne i opgøret. Foto: Birger Dencker

Pigerne fra Fløng Skole stiller op med et næsten identisk hold i forhold til sidste års succeshold, hvor de nåede helt til kredsfinalen. Pigerne er optimistiske og håber, de kan nå endnu længere i år. Gerne hele vejen til den rigtige finale. Inden kampen spåede håndboldspilleren Mary Kristensen, at de ville vinde med mindst tre mål.

Herstedvester Skole var blevet svækket af, at deres keeper Emma Andersen havde brækket sin storetå, fordi hun havde sparket foden ned i asfalten i stedet for at sparke til bolden.

Det var et stort tab for hjemmeholdet, som manglede Emma i målet. Herstedvester Skole havde nogle få chancer i kampen og desværre for hjemmeholdet, så formåede de ikke at udnytte dem. En stor synder var hjemmeholdets Ida Malou, som misbrugte en kæmpe chance alene med Fløngs keeper Laura Milling.

Se kampfakta her.

Udeholdet i angreb. Foto: Gert Smistrup Sjællandmidt Kløede på

Dominerede fra første fløjt
Fløng Skole viste fra første fløjt, at de kender hinanden rigtig godt. Kombinationerne fungerede bare, og første mål var også efter perfekt sammenspil mellem Mia Hansen og Helin Kanbul, som bragte gæsterne foran 1-0 efter fem minutters spil. Helin, der sidste år nettede 12 gange i turneringen, var også rigtig skarp i denne kamp og nettede hele seks gange.

Kampens andet mål blev lavet af stærke Cecilie Jensen, der var først på bolden efter et perfekt hjørnespark, og der var bare spillet ni minutter.

Efter et kvarter var det igen flotte kombinationer mellem Mie Hansen og Helin Kanbul, der resulterede i målet til 3–0. Igen var det Helin, som fik sidste fod på bolden.

Fløng har mange dygtige piger og er stærke i alle tre kæder. På midtbanen ligger Andrea Hussein som spilfordeler og gør det rigtigt godt. Når man så samtidig har flere spillere, som kender vejen til målet, så bliver de giftige for deres modstandere.

Hjemmeholdets forsvar måtte kæmpe hårdt for at holde gæsterne væk fra chancer. Foto: Birger Dencker
Hjemmeholdets forsvar måtte kæmpe hårdt for at holde gæsterne væk fra chancer. Foto: Birger Dencker

Det blev et tæt opgør, hvor gæsterne var det mest kyniske hold på banen. Foto: Gert Smistrup Sjællandmidt Kynisme til forskel

Målshowet fortsatte
Fløngs Marie Bjergbakke er en målfarlig ’dame’. Det viste hun tydeligt, da hun fra midterlinjen løb fra sin modstander med kurs direkte mod mål, og hun scorede sikkert til 4–0.

Kort tid efter gjorde Marie det igen. Præcis samme opskrift og endnu et mål fra hendes fod til 5–0. Så tog Helin over igen. Hun er super god til at opsøge de små chancer, der opstår kampen, eksempelvis hvis keeperen ikke får clearet bolden ordentligt væk. Hun gjorde det således både til 6-0, 7-0 og 8-0.

Midt i anden halvleg sparkede Maria Bjergbakke et perle indlæg ind i feltet, hvor Cecilie Torp kom løbende og fik hovedet på. 9-0 til gæsterne. Helin Kanbul var ikke helt færdig med sit målshow, og hun lukkede og slukkede kampen med sin sjette til 10–0 til Fløng Skole.

Dermed er pigerne fra Fløng Skole videre, og det skal blive spændende at se, om holdet kan komme endnu længere end sidste år, hvor de som tidligere nævnt nåede helt til kredsfinalen.

Hjemmeholdet med en farlig situation. Foto: Jens Jørgen Jørgensen Sjællandmidt Så sig ikke tilbage

Hør hvad Cecilie Torp fra Fløng Skole havde at sige efter kampen: