TV: Casper Christensen sikrede sejr

Fortjent: Kontramål og hælscoring afgjorde opgør

Tølløse Privat- og Efterskole vandt fortjent 3-0. Foto: Erik Elmelund
Tølløse Privat- og Efterskole vandt fortjent 3-0. Foto: Erik Elmelund

Kampen mellem drengene fra Tølløse Privat- og Efterskole og Skovvejens Skole afd. Kildebjerg blev en smule forsinket, da kampens glimrende dommer Bent Nielsen var sendt til byens sportsanlæg ved Tølløse Hallen. Kampen skulle dog spilles på skolens egen bane som så mange gange før.

Se kampfakta her.

TV: Boll i særklasse

Hjælp fra pigerne
På udeholdet deltog to piger, Camilla Christiansen og Mathilde Lindemann, der var ærgerlige over, at skolen måtte trække sit pigehold. De var dog glade for at kunne være med hos drengene. Begge piger spiller til dagligt i Jyderup, så de var ikke i tvivl om, at de kunne begå sig. Især Camilla, der spillede hele kampen og modtog fairplay håndklædet, gjorde sig godt bemærket.

- Vi er nogle piger, der rigtig godt kan lide at spille fodbold. Og så kunne det ikke rigtig blive til, at der kunne være et pigefodboldhold. Så vi blev enige om, at vi ville hjælpe drengene, lød det fra Camilla og Mathilde inden kampen.

Camilla Christiansen og Mathilde Lindemann måtte hjælpe drengene. Foto: Erik Elmelund
Camilla Christiansen og Mathilde Lindemann måtte hjælpe drengene. Foto: Erik Elmelund

TV: Revanchen udeblev

Jævnbyrdig halvleg
Kampen på den lille bane startede jævnbyrdigt og meget fair. Der gik otte minutter, før dommer Bent Nielsen måtte dømme et frispark begået mod den velspillende Andreas Nielsen fra hjemmeholdet. Kort efter fik de endnu et frispark, som udeholdets Mikkel Gotfredsen sendte mod trekantsammenføjningen uden chance for keeper Tobias Lund.

Men i stedet for en føring til udeholdet slog værterne kontra, og Jonas Svanebjerg var alene med gæsternes målmand Tobias Hansen. Jonas gjorde det til 1-0, hvilket blev pausestillingen.

Magnus Saaby scorede kampens andet mål med hælen. Foto: Erik Elmelund
Magnus Saaby scorede kampens andet mål med hælen. Foto: Erik Elmelund

TV: Privatskoler skød Sjælland i gang

Mål med hælen
Værterne havde overtaget og flest muligheder i anden halvleg. De øgede fortjent til 2-0. Keeperen kunne ikke få bolden væk, og Magnus Saaby fikst satte hælen på. Det var ganske bevidst, udtalte Magnus efter kampen.

Midt i anden halvleg slog Casper Christensen fra hjemmeholdet sejren fast til 3-0, da han bankede bolden i nettet fra tæt hold.

En helt igennem fortjent sejr til værterne. De manglede endda deres bedste spiller Andreas Bredahl, der spiller i FC Nordsjælland og derfor ikke måtte spille med. Udover målscorerne var det også den hårdtkæmpende og løbestærke Jonas Olsen, der nåede at bestride tre forskellige pladser i løbet af kampen, og Daniel Jensen, der gjorde sig godt bemærket.

Udeholdet var dog tæt på at reducere, da Mikkel Gotfredsen kort efter en udskiftning kom på banen igen.

Kampen blev overværet af en stor gruppe elever, forældre og andre interesserede. Blandt disse var lærer Hans Gleie, Ole Madsen og Poul Erik Jensen, der alle husker turneringen med glæde og stolthed, da de har været med i finaler i 84 og 96.

Se Mikkel Gotfredsens gode frisparksmulighed her: