TV: Comeback af dimensioner

Intenst: Der var masser af mål og gode aktioner i kampen

Det blev en målrig kamp. Foto: Dan Petersen
Det blev en målrig kamp. Foto: Dan Petersen

Torsdag tog Herstedlund Skole imod Vestegnens Privatskole. Tidligere havde drengene fra samme skoler krydset klinger.

Inden kampen var der stor optimisme at spore hos hjemmeholdet, da de havde deres store stjerne fra sidste sæson med. Nemlig 12-måls-skytten Nadja Sejer. Hun var klar igen efter et lille halvt års pause. Hun skulle da bestemt også vise sig fra sin bedre side med fire mål og en assist, men lige lidt hjalp det.

Se kampfakta her.

TV: Drama på Vestegnen

Målrig halvleg
Kampen stod 2-0 til hjemmeholdet allerede efter tre minutter. Efter ni minutter stod det pludseligt 2-1.

Det rystede dog ikke hjemmeholdet, der i minuttet efter straks udbyggede føringen til to mål og lidt senere også til tre mål. Herefter var det Liva Bloch, der var sikkerheden selv, og så var det en meget solid føring på 5-1.

På halvlegens sidste spark reducerede Carla Johnsen til 5-2, da hun efter et hjørnespark sendte en høj bold ind over målmand Caroline Nielsen.

Der blev scoret 12 mål i ordinær tid. Foto: Dan Petersen
Der blev scoret 12 mål i ordinær tid. Foto: Dan Petersen

Massakre i storsejr

Afgjort i straffe
I pausen var der stor tro på egne evner i udeholdets lejr, og det så ud som, om det virkede i anden halvleg.

Allerede efter tre minutter fik gæsterne straffe. Laura Hansen blev sat til at sparke. Det gjorde hun meget sikkert, og pludselig var der igen spænding. Det så dog ikke ud til at ryste Herstedlund Skole, og igen var det Nadja, der var på pletten. 6-3 til hjemmeholdet.

Værterne havde mistet noget af luften og stod meget dybt, og det udnyttede Vestegnens Privatskole til at lægge pres. Efter 45 minutter fik de endnu et straffe. Laura sparkede igen og scorede til 6-4.

Det tændte i alvorlig grad udeholdet, og da de allerede minuttet efter fik reduceret efter endnu et skidt målspark, så kunne denne kamp gå begge veje. Hjememholdet havde dog sporadiske omstillinger, hvor de burde have lukket kampen. Men tre minutter før tid spillede gæsterne sig flot igennem og udlignede til 6-6.

Så igen skulle de ud i straffe. Da der efter de første fem spark stod 3-3 i straffesparkskonkurrencen, måtte hvert hold ud i et 6. spark. Der blev brændt fra begge skoler. Efter 7. spark kunne Vestegnens Privatskole dog trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Hør Laura Hansen efter den intense kamp: