TV: Comebacket blev ikke gennemført

Uheldig skytte: Holdene scorede på skift og måtte afgøre det hele på straffe

Kampen bølgede frem og tilbage. Foto: Birger Dencker
Kampen bølgede frem og tilbage. Foto: Birger Dencker

Vi var vidne til hele følelsesregistret i en medrivende kamp, der bare havde det hele og som skulle afgøres på straffe.

Herstedvester Skole fra Albertslund var nok favorit inden kampen, men Mølleholmskolen bød Herstedvester Skole op til dans og gav dem kamp til stregen.

Se kampfakta her.

TV: Lavede første mål nogensinde

Fokus på bolden. Foto: Birger Dencker
Fokus på bolden. Foto: Birger Dencker

Kom buldrende fra start
Mølleholmskolen startede som lyn og torden og lagde et gevaldigt pres på fra start af, godt anført af Oliver Clewley og Mikkel Knudsen. Dette pres gav pote allerede efter knap fem minutter, da Mølleholmskolens bedste Mikkel Knudsen bragte sit hold foran 1-0.

Det tog 10 minutters tid for Herstedvester Skole at ryste Mølleholmsskolens føring af sig. Først var det Hecham, som bragte balance i regnskabet efter 15 min, og senere gjorde Najim det til pausestillingen 2-1 til Herstedvester.

Anden halvleg var en meget lige affære, men da Herstedvester Skoles Lukas Nielsen bragte hjemmeholdet foran med 3-1, så troede alle, kampen var afgjort med kun et kvarter igen.

Fuld koncentration. Foto: Birger Dencker
Fuld koncentration. Foto: Birger Dencker

Missionen lykkedes
Sikke et comeback
Men bare to minutter efter fik Mølleholmskolen et frispark lige uden for feltet. Med et brag af et frispark sparkede Oliver Clewley bolden op i krydset, og så var der reduceret til 2-3. Der var på ny bragt spænding og tænding ind i kampen, og begge hold fik inden for få minutters mellemrum udvist en spiller i 10 minutter.

Med otte minutter igen blev der korrekt dømt straffespark til Mølleholmskolen. Mølleholmsskolens bedste i dag, Mikkel Knudsen, scorede sikkert, og så var der pludselig bragt balance i tingene og den stod 3 -3.  

Afgørelsen på straffespark
Så skulle drengene ud i en nervepirrende straffesparkskonkurrence, og Herstedvester Skoles Mirhan startede med at misbruge det første spark. Da Mølleholmsskolens Malek skulle sparke deres fjerde straffespark blev det reddet af Oliver Markussen i Herstedvester målet, og kampen var igen helt lige.

Se et af de mange spark her:

Se Olivers redning her:

Mathias fra Herstedvester scorede sikkert på det syvende straffespark, og der blev lagt et voldsom pres på Mølleholms Bilal. Presset blev også lidt for stort. Hans skud blev klaret af Oliver i Herstedvestermålet, som blev dagens helt med to reddede straffespark, og Herstedvester Skole kunne juble over sejren på 9-8.

Se afgørelsen her: