TV: De mindste blev de største

Dominans: Var bedst fra start til slut

Gæsterne blev de største trods en lille aldersforskel. Foto: Erik Elmelund
Gæsterne blev de største trods en lille aldersforskel. Foto: Erik Elmelund

Absalonskolen stiller med et meget ungt pigehold, da halvdelen af pigerne kommer fra 7. klasse, mens seks kommer fra 8. klasse. Det er kun anfører, Andrea Kristensen, der går i 9. klasse.

I pigernes række betyder alder og størrelse dog ikke altid så meget, og i kampen på Bramsnæsvig Skoles hjemmebane i Ejby blev det gjort klart, da de mindste blev de største.

Se kampfakta her.

Furkan Cicek fik fidusbamsen efter sit flotte hattrick. Foto: Niels Sørensen Sjællandmidt Direkte mål på hjørne

Gæsterne godt fra start
Absalonskolen dominerede fra start og spillede bolden flot rundt. Anfører Andrea åbnede scoringen efter blot to minutter efter et par gode redninger af Bramsnæsvigs keeper Nanna Bruhn. Klara Sode øgede efter ti minutter og blev straks taget ud.

- Det betyder ikke noget, sagde Klara om udskiftningen, og hun kom da også ind igen lidt senere.

Hjemmeholdet var sjældent på gæsternes banehalvdel og fik sit første hjørnespark efter et kvarter. Dette førte ikke til noget, hvorefter gæsternes Sarah Rasmussen havde en kæmpe chance, men igen var Nanna i hjemmeholdets mål på plads.

Bramsnæs fik herefter sin første og eneste rigtige mulighed, da holdets bedste i opgøret Mia Jørgensen uregelmenteret blev stoppet lige uden for straffesparksfeltet. Mia formåede dog ikke at score på det efterfølgende frispark.

Absalon fik tildelt et straffe, som Andrea sikkert scorede på, mens Frederikke øgede gæsternes føring yderligere til 4-0 inden pausen.

Lucas Thorst endte med at blive Osted Friskoles helt store helt. Foto: JJØ Sjællandmidt TV: Fra skurk til helt

Billedet det samme efter pausen
Frederikke blev herefter udskiftet og fortalte, at hun er glad for at spille fodbold samt, at de fleste på holdet spiller i Roskilde Pige Fodbold.

Hun kom tilbage ti minutter senere og tog så fat og viste flot spilforståelse og godt sammenspil især med Sarah Rasmussen. Det blev til nogle flotte dribleture og flotte mål, men også et par fæle afbrændere.

Kampens hovedperson, Frederikke, scorede dog kampens sidste fire mål i Absalonskolens sejr på 7-0. Især målet til 6-0 var flot. Her blev Frederikke spillet fri af Tilde Helver og tog så en dribletur på 40 meter, inden hun sikkert satte den ind.

Frederikke Sørensen var ustoppelig i kampen. Foto: Erik Elmelund
Frederikke Sørensen var ustoppelig i kampen. Foto: Erik Elmelund
 

1 af 3 Det blev hilst pænt på hinanden før kampen. Foto: Erik Elmelund
2 af 3 Hjemmeholdet havde meget at tale om i pausen. Foto: Erik Elmelund
3 af 3 Gæsterne blev de største trods en lille aldersforskel. Foto: Erik Elmelund