TV: 'De sorte pandaer' videre med et brøl

Hamrede mål ind på stribe: Der var aldrig tvivl om kampens udfald

Tølløse-holdet sad på kampen fra første fløjt. Foto: Gert Smistrup
Tølløse-holdet sad på kampen fra første fløjt. Foto: Gert Smistrup

Tølløse Privat- og Efterskole tog imod Sejergaardsskolen i et dobbeltopgør. Pigerne lagde for.

Se kampfakta her.

TV: Tæt på chokstart  

Hjemmeholdet pressede på
Der var en rolig start på kampen med et lille pres fra Tølløse. Men de små fra Sejergaardsskolen Johanne Saaby og Nathja Lindemose lukkede rigtig godt af bagude. På mål stod Marie Jahn flot.

Efter et kvarter drønede Caroline fra Tølløse bolden i mål, men desværre offside. Stadig 0-0 trods et massivt pres fra Tølløse. Efter 18 minutter gik den ikke længere. Thea Dysted scorede et flot mål med venstre til 1-0 til Tølløse. De få gange Sejergaardsskolen kom i angreb, ryddede Sille godt op.

Her er Thea Dysted (i sort) lige ved at bryde igennem. Foto: Gert Smistrup
Her er Thea Dysted (i sort) lige ved at bryde igennem. Foto: Gert Smistrup

Se her et hjørnespark fra Tølløse-holdet:

Thea havde spillet sig varm og scorede til 2-0 efter 22 minutter. Lige inden pausen scorede Yasmin til 3-0, og Iben til 4-0 til trods for at Sejergaardsskolens forsvar stod ret godt.

Sejergaard-pigerne talte i pausen om at kæmpe videre og lege, at der stadig stod 0-0 for at bevare humøret. Der blev foretaget flere rokeringer.

I Tølløse talte de om, at alle gerne måtte score, og at de skulle fortsætte det fine spil. Holdet kalder sig 'de sorte pandaer', og de skulle brøle i anden halvleg.

Ex-FCK'er som træner og dommer

Der blev fightet igennem. Foto: Gert Smistrup
Der blev fightet igennem. Foto: Gert Smistrup

Sluttede stærkt af
Anden halvleg startede med pres fra Sejergaardsskolen, men langsomt fik Tølløse sat sig på kampen igen. Midt i anden halvleg scorede Yasmin til 5-0, og minuttet efter scorede hun til 6-0, og lidt efter igen til 7-0.

Et hurtigt og meget flot hattrick. Asta fra Sejergaardsskolen kæmpede og fordelte fint bolde over hele banen, men Sejergaard-holdet kæmpede mod overmagten. Lige inden slut scorede Yasmin igen til 8-0. Emilie ville også og scorede til 9-0. Sejergaardsskolen ville have et mål med hjem, så Josefine scorede i sidste øjeblik til slutresultat 9-1 til Tølløse.