TV: 'Det røde lyn': Åndssvagt vi kom bagud så hurtigt

Vild start: Peder Syv Skolen fik et chok efter blot 25 sekunder

Magnus Buchtrup spillede en god kamp. Foto: Casper Boe Jensen
Magnus Buchtrup spillede en god kamp. Foto: Casper Boe Jensen

En intensiv drengekamp mellem Peder Syv Skolen og Allerslev Skole bød på to, på hver sin måde, spektakulære scoringer. Mest bemærkelsesværdigt ved det første var tidspunktet, ved det andet eksekveringen.

Se kampfakta her

Afgjort på straffespark
Med en pind til hver efter 60 minutter skulle kampen dog ud i straffe, hvor helt blev til skurk.

- Det er lidt åndssvagt, at vi skal komme så hurtigt bagud, tænker jeg bare.

Så enkelt kan det siges, og sætningen blev da også udtalt af en af dagens centrale aktører: Magnus Buchtrup - døbt af tilskuerne som 'Det røde lyn'.

TV: Rose på umulig opgave

For det var hurtigt, at Peder Syv Skole kom bagud. 25 sekunder havde bolden været i spil, også kunne Oliver Kryger sparke bolden i kassen til Allerslev-føring. 

Kom bedre med
Lettere chokerede kunne Peder Syv give bolden op og håbe på, at der gik noget længere, før de måtte indkassere endnu et mål. Ellers kunne kampen potentielt ende 100-0. Det gjorde den dog ikke.

Måååål. Foto: Casper Boe Jensen
Måååål. Foto: Casper Boe Jensen

For Peder Syv skole kom meget bedre med, og specielt på kanterne viste de sig gennembrudsstærke. Magnus, der i dag var placeret på højrekanten, kom susende op og ned af linien. Konstant udfordrende og med nye initiativer, som var han animeret af de mange fremmødte tilskuere. Magnus sagde selv efter kampen:

- Jeg synes, det er fedt og spille sammen med en masse, man går i skole med. Det er også fedt med de mange tilskuere, fordi selvom det måske giver lidt pres, gør det det bare endnu sjovere.

Sacos lykkebånd virkede - igen

Kæmpede for udlining
Peder Syv blev ved med at forsøge at få bragt balance i regnskabet, men Allerslev havde placeret det defensive bolværk Kasper Haven nede i forsvaret, og mere end én gang kom Kasper flyvende i den ene fair tackling efter den anden. Super indsats af Kasper i dag, som gjorde sit for at holde modstanderne fra fadet.

Kampen bar præg af, at det var to hold, der stod rigtig godt til hinanden, og som ville spille fodbold fremfor at losse fodbold. En fornøjelse at kigge på, og det gav en kamp med et kanon tempo. For Allerslev meldte to gange Malthe - Malthe Holmbjerg og Malthe Wehner - sig mere og mere ind i  kampen fra deres positioner på henholdsvis toppen og kanten. Mål fik vi dog ikke flere af i første halvleg.

Meget spil på fløjene. Foto: Casper Boe Jensen
Meget spil på fløjene. Foto: Casper Boe Jensen

Denne gang vandt lillesøster

Samme intensitet
Anden halvleg blev heldigvis ligeså god som første, og intensiteten var til at tage at føle på. Der blev gået til den i nærkampene, og de to trænere havde en opgave med at holde spillerne til ilden og samtidig sikre, at de forblev på banen.

Derfor var det da heller ikke verdens største overraskelse, da dommeren måtte have det gule kort frem - dog for brok - da Peder Syvs Mark Harkovskis glemte at tænke, før han talte. Foran 1-0 og en mand i overtal så tingene gode ud for Allerslev. Men som det nogen gange sker i fodbold, viste Peder Syv sig faktisk nærmest at være sværere at spille imod 11-10. Selvom de var en mand mindre i 10 minutter, var det uden tvivl Peder Syv, der i denne periode sad på kampen. Mål blev det dog ikke til. Da Peder Syv igen blev fuldtallige, med mindre end 10 minutter tilbage på klokken, var det derfor kritisk, at de som minimum fik ét mål ud af deres overtag.

TV: Danser løs efter første sejr længe

En sen kasse
Denne besked havde Asbjørn Graae forstået, da han pressede Allerslev-forsvaret på en høj bold. Først fik han, i luften, prikket den forbi en forsvarspiller, og med bolden stadig hoppende, og målmanden stormende ud imod sig, var Asbjørn kølig og lobbede bolden i en høj og blød bue over keeperen. Og så kunne Peder Syv begynde at fejre udligningen - nærmest inden bolden var trillet i mål. Iskold kasse af Asbjørn.

De to anførere ønsker god kamp inden straffespark. Foto: Casper Boe Jensen
De to anførere ønsker god kamp inden straffespark. Foto: Casper Boe Jensen

Flere mål fik vi ikke, og det blev derfor tid til straffespark, som i sagens natur altid er spændende. De to keepere - Frederik Ferdinandsen fra Peder Syv og Holger Mielke fra Allerslev - så begge klar men nervøse ud inden første spark.

Allerslev startede
Allerslev lagde for, og Andreas sparkede sikkert bolden i mål. Peder Syv brændte sit første spark ved Peter. Dernæst blev det Allerslevs tur til at brænde ved Oliver, og da Mark fra Peder Syv scorede på det næste spark stod alt lige 1-1 efter fire spark.

Holger redder:


TV: Hidsig kaptajn på bedre tanker

De næste to sparkere - Malthe og Frederik - scorede, og efter seks spark stod den således 2-2. Jeppe fra Allerslev scorede på sit spark, selvom Frederik Ferdinandsen var tæt på at redde, men Peder Syvs store profil kampen igennem, Magnus, kunne ikke gøre ham kunsten efter og brændte sit straffe. Derfor kunne Mathias afgøre kampen med sit spark, og han gjorde sikkert Allerslev til vinderne af kampen.

Det afgørende spark: