TV: Dobbelt op på Oscar

To dygtige målscorere: Det var to gange Oscar, der stod for de fleste mål i kampen

Der blev kæmpet for hver en bold, men det var Oscar og Oscar, der var bedst til at finde netmaskerne. (Foto: Gert Smistrup)
Der blev kæmpet for hver en bold, men det var Oscar og Oscar, der var bedst til at finde netmaskerne. (Foto: Gert Smistrup)

Tølløse Privat- og Efterskole varmede koncentreret og varieret op og var virkelig opsatte og klar til kamp. Kildevangens Skole holdt peptalk og blev enige om, at alle havde styr på deres pladser, også når der skiftedes. De skulle bruge positive råb. Tølløse talte om, at de skulle stå godt i kæderne, kommunikation og glæde. Tre gode ting at løbe på banen med.

Se kampfakta her

Kildevangen startede rigtig godt, men efter fire minutter stod det pludselig 1-0 til Tølløse ved Oscar Oelker.

Kildevangen kæmpede sig tilbage i kampen, men Tølløse virkede ret afslappede over for presset. Efter 12 minutter gik det galt for Tølløse, for Lukas scorede til 1-1.

Kampen bølgede nu frem og tilbage, med et lille overtag til Kildevangen. Mert Turan gjorde et kæmpe stykke arbejde for dem. Niels Jensen sørgede for kompetent opdækning og Marius stod godt i målet for Tølløse.

Niels sparker væk. (Foto: Gert Smistrup)
Niels sparker væk. (Foto: Gert Smistrup)

Selvtilliden sejrede

Pludselig fik Lukas Dahl en friløber og lobbede bolden i mål til 2-1 til Kildevangen. Flot mål. Fortsat fantastisk energi i Kildevangens angreb, men Tølløse fik bedre styr på det op til pausen med blandt andet et flot frispark lige over mål af Oscar Goldborg. 2-1 til Kildevangen til pausen.

Lukas dribler rundt om Tølløses forsvar. (Foto: Gert Smistrup)
Lukas dribler rundt om Tølløses forsvar. (Foto: Gert Smistrup)

TV: Stolpe ud

Vågn op
— I snakker ikke nok sammen derinde, lød det fra Tølløses pausesnak.

De snakkede også om, at de to midterforsvarere lavede for meget af det samme, hvilket gav plads til Kildevangens angreb.

— Men det ser rigtig godt ud. Vi skal fortsætte vores pres.

Tølløse-drengene fik at vide, at de sov og at de skulle vågne meget mere op i anden halvleg.

Der var ikke gået et halvt minut af anden halvleg, før Oscar Oelker scorede til 3-1 til Kildevangen. Det så ud som om det vækkede Tølløse, for Rasmus Dahl scorede et lumsk mål direkte på hjørne til 3-2.

Tølløse angreb og angreb og det så ud som om, at Kildevangen tog en pause. Oscar Goldborg scorede til 3-3 for Tølløse og nu øjnede de chancen for at vinde kampen.

Nu var Tølløse virkelig vågnet. Der var et lille pres fra Kildevangen mod slutningen af kampen, men Tølløse klarede det, selvom det var noget febrilsk. Kampen endte 3-3 i ordinær tid og skulle derfor afgøres på straffespark.

Her viste Tølløse-drengene, at de havde hørt efter i pausen. De vågnede virkelig op og snuppede sejren efter straffesparkskonkurrence. I næste runde skal de møde Nyrupskolen.

Stor jubel efter straffesparkskonkurrencen. (Foto: Gert Smistrup)
Stor jubel efter straffesparkskonkurrencen. (Foto: Gert Smistrup)