TV: Dominerede fra start til slut

Bare bedre: Gæsterne vandt en stensikker sejr i onsdagens opgør

Prismodtagerne efter kampen. Foto: Erik Elmelund
Prismodtagerne efter kampen. Foto: Erik Elmelund

Nørre Asmindrup Friskole vandt deres første opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold med hele 12-0 over Vallekilde-Hørve Friskole, så der var spænding omkring, hvordan Skolen på Herredåsens piger ville tackle dem. Se kampfakta her.

Nørre Asmindrup Friskole stillede med hele otte gengangere fra sidste års turnering, hvor holdet kun fik en enkelt kamp.

Der havde været store forberedelser til kampen på Odsherreds tidligere kampbane i Nr. Asmindrup med indkøb af nye mål leveret dagen før, opstregning samt nyt spilletøj, der blev pakket ud i omklædningsrummet.

En rutineret herre
Den rutinerede dommer Bjarne Rasmussen fra Holbæk har dømt over 4000 ellevemandskampe og i alt ca. 7500 kampe, når man tager 7 og 8 mands kampe med.

- Jeg bliver ved så længe, det er sjovt, udtalte den 70-årige, men evigt unge dommer, der igen i dag leverede en upåklagelig præstation.

TV: Botildes boldøje

Nervøsiteten forsvandt
Gæsterne kom med lidt bange anelser for kampens udfald, men viste sig fra kampens start at være spilstyrende, selvom de havde modvind i første halvleg. Holdet fik en del angreb med hjørnespark som bedste resultat, og især venstrekanten Camilla Edling lagde man mærke til med et meget energisk løbearbejde.

Men værterne dækkede godt af i forsvaret, som var ledet af Liva Duusgaard, der til daglig spiller i Nykøbing sammen med topscorer Anna Boesen, som man ikke så meget til i kampen. Kun en enkelt chance blev det til, da hun blev tæt markeret af de fodrappe Freja Krøll og Jasmin Granell i gæsternes forsvar.

Hjørnespark til gæsterne. Foto: Erik Elmelund
Hjørnespark til gæsterne. Foto: Erik Elmelund

Kæmpede mod overmagten

Hul på bylden
Udeholdet kunne ikke få hul på bylden før det 26. minut, hvor anfører Cia Thrane bankede bolden i netmaskerne på et drøn af langskud fra højre side. Helt fortjent føring, men for lille efter spil og chancer.

I pausen var der lidt problemer omkring udeholdets målmand. Man skiftes, og ingen ville stå. Det blev dog Hindiyo Abdimalik, der afløste Emilla Graal, og hun blev kun sat på en enkeltfølgende prøve.

Anden halvleg startede med et sololøb af Cia Thrane, men alene med målmand Liva Hvid trak keeperen det længste strå.

Hjemmeholdet i pausen. Foto: Erik Elmelund
Hjemmeholdet i pausen. Foto: Erik Elmelund

Blæste til angreb

Vaks ved havelågen
Udeholdet fik et frispark lige uden for feltet, hvor samme Cias skud blev halvklaret, men på riposten sparkede Caroline Smith bolden sikkert i mål til 2-0.

Gæsternes farlige Botilde Andersen havde man ikke set meget til, men da Cia sendte hende afsted, svigtede hun ikke. Flotte driblinger rundet af med en sikker scoring. Anna Boesen fra Nr. Asmindrup Friskole fik sin enkelte mulighed, men gæsternes nye målmand klarede ærterne.

Se 2-0-scoringen her:

Meyernes målshow

Lukkede og slukkede
Rasha El-Rhayel var også tæt på scoring, men hendes skud blev reddet på stregen, inden Botilde Andersen afsluttede kampen med et godt mål til slutresultatet 4-0.

I næste runde skal Skolen på Herredåsens møde vinderen af opgøret Sydskolen, afd. Asnæs mellem Højby Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Nørre Asmindrup Friskole - Skolen på Herredåsen, 0-4

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Liva Duusgaard, Nørre Asmindrup Friskole
Camilla Edling, Skolen på Herredåsen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Yacine Hinrichsen, Nørre Asmindrup Friskole