Annonce:
Annonce:

TV: Drama på Vestegnen

Intenst: Lige kamp måtte afgøres i straffesparkskonkurrence

God scoringsmulighed Foto: Dan Petersen
God scoringsmulighed Foto: Dan Petersen
Annonce:

Torsdag tog Herstedlund Skole imod Vestegnens Privatskole.

Det var to hold, der på mange måder lignede hinanden og mathcede hinanden på de fleste parametre. Begge hold manglede måske lidt en reel plan for, hvordan de skulle løse opgaven.

Se kampfakta her.

Massakre i storsejr

Mange chancer
Det blev derfor en meget lige kamp med gode chancer til begge mandskaber. Det blev dog aldrig rigtig farligt for de forsvar og deres målmænd, selvom de hos værterne i Zachariaz Egholm havde en god angriber. Indimellem gjorde han ondt på grund af hans gode fysik og hurtighed. Det tekniske manglede dog lige det sidste, før det for alvor var rigtig godt.

Første halvleg endte derfor også med stillingen 0-0, og anden halvleg startede på samme måde. Nu var der dog en lille overvægt i spillet til hjemmeholdet.

Annonce:

Efter cirka ti minutter af anden halvleg fik gæsternes Anton Frederiksen en advarsel, der fik betydning for kampen. Man skulle tro, at det var Herstedlund Skole, der fik fordelen, men lige omvendt var det udeholdet, der prøvede mest.

Nærmest ud af det blå fik hjemmeholdet så hjørnespark, og efter bolden blev snittet videre stod Zacharias helt fri. Han kunne meget sikkert heade hjemmeholdet foran, og det var lige i udeholdets bedste periode.

Flot hovedstødsmulighed. Foto: Dan Petersen
Flot hovedstødsmulighed. Foto: Dan Petersen

Overlegne i målfest

Straffe
Nu skulle Vestegnen frem. I højre side tog Anton Frederiksen det ene stærke løb efter det andet op ad sidelinjen. Det gav bonus efter 50 minutter, hvor den fortjente udligning faldt ved Anton. 

Gæsterne gik mest efter sejren, og det var lige ved og næsten i de døende sekunder, hvor de ramte overliggeren i to omgange.

Så kampen skulle ud i straffe, og her endte det med, at udeholdet kunne hive sejren i land med 4-3 og dermed 5-4 samlet. Vestegnens helt store helt i straffesparkskonkurrencen blev keeper Frederik Christensen, der med to redninger sikrede sit hold videre avancement.

Hør fra Frederik Christensen efter kampen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: