Annonce:
Annonce:

TV: 'Elverne' elegant videre

Gode præstationer: Pigerne fra Elverdamsskolen er sikkert videre i turneringen efter en god kamp

Elver-pigerne kunne smile. (Foto: Erik Elmelund)
Elver-pigerne kunne smile. (Foto: Erik Elmelund)
Annonce:

Rynkevangskolen fra Kalundborg tog på den lækre kunsstofbane, med den berømte femtårnede kirke i baggrunden, imod Elverdamsskolen fra Tølløse.

Se kampfakta her

Var den inde?
Der var inden kampen stor spænding om udfaldet, men Tølløse-pigerne lagde sig hurtigt i front. Efter en chance til hvert hold scorede Sille Ejby til 1-0. Og da Rynkevangs bedste, Anna Vang, var lidt uheldig lige efter, kom der på ingen tid balance i sagerne.

Elverdamsskolen fortsatte sit pres og Alazia Bonga var meget tæt på at øge, da en bold dansede på stregen.

— Var den inde? spurgte man den unge dommer Mathias Lykke, der allerede som 15-årig dømmer for DBU og havde taget sig en fritime fra sin skole, Nyrupskolen, med accept fra klasselæreren.

En rigtig Elkjær

Intensitet og hårdhed

Annonce:

Solid pauseføring
Elverdammens bedste spiller, Julie Backe, øgede kort herefter og den ivrige Alazia fik endelig bolden skovlet over stregen til 3-0. Tæt på pausen kom en Rynkevang-forsvarer lidt uforsætligt til at røre et hjørnespark med en strittende arm og Alazia scorede på straffe til en pauseføring på 4-0.

I pausen udtalte den unge dommer, at han synes det er spændende at få lov til at dømme en kamp som denne.

I pausen blev der justeret lidt især hos Tølløse, hvor anfører Anna Hove måtte gå ud med en skade. Da hun udtalte, at der kamp i morgen, måtte hendes far, Henrik Hove, der selv spillede skolefodbold tilbage i 1978 for Klostervængets Skole og altid har taget til finalerne i Parken, sige, at det kunne hun godt glemme alt om.

Alazia og den stærke forsvarer Caroline var ligeledes ude, så Rynkevang kom lidt mere med i kampen. Sille Ejby var dog tæt på et straffe, men forblev i balance, så dommer Lykke afværgede.

Rynkevangs Anna Vang havde et par gode fremløb og spillede Salina Sommer, der fik reduceret til 4-1 med 19 minutter tilbage.

Selvtilliden sejrede

TV: Stolpe ud

Annonce:

Så tog Julie Backe fat og viste sin klasse. På to minutter driblede hun rundt udenfor feltet og scorede sikkert 2 gange til 6-1.

Et hjørne fra genindskiftede Alazia fik Rynkevangs store Meier Caroline uheldigt sparket i eget net til slutresultatet 7-1 til Elverdamsskolen.

Elverdamsskolen bliver spændende at følge. Pigerne udtalte efter kampen, at de alle vil i finalen.

Lille Sommer var den sidste der ankom til stadion, men den første der var klar på banen. (Foto: Erik Elmelund)
Lille Sommer var den sidste der ankom til stadion, men den første der var klar på banen. (Foto: Erik Elmelund)
 

Fem sæt søstre
På Rynkevangskolens hold var der denne gang hele tre sæt søstre: Anna og Emma Vang (tvillinger), lille - og store Meier, Mathilde og Caroline, samt Salina og Simone Sommer. Hos Elverdam var der to af profilerne, Lea og Anna Hove samt Bennita og Emilie.

Elverdammens to sæt søstre. (Foto: Erik Elmelund)
Elverdammens to sæt søstre. (Foto: Erik Elmelund)
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: