TV: Enorm energi

Hold da op: Drengene kom med voldsom energi og power - det gav pote

Hamza Mohamed header på mål med stor energi - som alt andet Brøndby Strand Skole foretog sig i kampen. (Foto: Gert Smistrup)
Hamza Mohamed header på mål med stor energi - som alt andet Brøndby Strand Skole foretog sig i kampen. (Foto: Gert Smistrup)

I de to første kampe for Charlotteskolen har Hicham Moutiq scoret syv mål. Så han går og drømmer om at score mål i dag, og derigennem at komme på top 10 over målscorere. Han er en beskeden dreng, som drømmer om at komme på landsholdet, så derfor gør han det rigtig godt til træning og til kampe.

Se kampfakta her

I 2012 spillede Brøndby Strand Skole seks kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold, men har ikke de sidste par år nået så langt. Skal det være i år de når langt? De har i hvert fald Olcay Uysal, Hamza Mohamed og Basem Reda med i dag, så det skal nok gå.

Så vågnede Ayhan

Reda fik ret

Fantastisk energi
Begge hold startede meget lige, dog kom Brøndby Strand Skole med en fantastisk energi og i vildt tempo. Allerede efter ni minutter fik Hamza Mohamed en friløber og scorede sikkert til 1-0 til Brøndby Strand.

De fortsatte med energi og efter 13 minutter gav det gevinst igen. Olcay Uysal scorede til 2-0 og Charlotteskolen var rystede. Brøndby Strands angreb bølgede frem. I den anden ende af banen prøvede Hachim Moutiq og Kevin Skov at ændre på resultatet med flotte skud på mål. Bülent Agar havde et farligt frispark lige forbi mål for Brøndby Strand. Og Hamza Mohamed var hele tiden farlig. Han lå og lurede på chancerne oppe foran. I Brøndby Strands forsvar regerede Ömer Koyuncu og Yasin Aydemir på kompetent vis.

Hamza Mohamed spillede en stor kamp. (Foto: Gert Smistrup)
Hamza Mohamed spillede en stor kamp. (Foto: Gert Smistrup)
 

Charlotteskolen prøvede hele tiden at komme frem til chancer og Deniz Yurdakul, Hachim Moutiq og Ammar Topuz spillede godt sammen oppe foran. Charlotteskolen havde nu et lille overtag, og Ammar Topuz havde et kanonskud lige over mål. Charlotteskolen var bestemt ikke slået endnu. For Brøndby Strand var Basem Reda her og der og alle vegne. Men kampen var meget lige frem til pausen.

Fordoblede føringen
Det fungerer godt i kæderne. Vi skal aflervere mere ud i siderne, for at få mere plads på midten, lød det fra Brøndby-lejren i pausen.

Hos Charlotteskolen blev der talt om at spille med indersiden af hovedet for at vinde.

Brøndby Strand fik mere og mere spil og efter et kvarter scorede Hamza Mohamed sit andet mål til 3-0.

Kamp om bolden. (Foto: Gert Smistrup)
Kamp om bolden. (Foto: Gert Smistrup)

Anders Jeppesen går den tunge gang efter Hamza har scoret. (Foto: Gert Smistrup)
Anders Jeppesen går den tunge gang efter Hamza har scoret. (Foto: Gert Smistrup)

Træning betaler sig

Olcay Uysal havde en farlig friløber, men skød lige forbi mål. For Charlotteskolen var det fortsat Kasper Nielsen og Hachim Moutiq, der var farligst, når de var i angreb. Men drengene fra Charlotteskolen troede ikke rigtigt på det mere.

Brøndby Strand kom stadig med stor energi og troede hele tiden på flere mål. Og der kom mere. Bülent Agar tog en flot dribletur og scorede til 4-0, som også blev slutresultat. 

— Vi havde regnet med at vinde, da vi kommer med den bedste indstilling og energi. Nu glæder vi os bare til næste kamp, fortalte Bülent efter kampen.

Brøndby-drengene skal i næste runde møde vinderen af Nordvangskolen og Herstedvester Skole.