TV: Forsøgte at spænde ben for sig selv

Vadede i gule kort: Hjemmeholdet viste flot spil, når de var fuldtallige

Der faldt hele fire gule kort til hjemmeholdet. Foto: Casper Boe Jensen
Der faldt hele fire gule kort til hjemmeholdet. Foto: Casper Boe Jensen

Kirke Såbys drenge viste sig at være deres egen værste fjende i dag, da de slog Bramsnæsvigskolen ud af Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Fuldstændig unødvendigt, som anfører Mikkel Pedersen sagde, var Kirke Såby i over 40 minutter i undertal af dagens kamp.

Se kampfakta her.

TV: 5. klasser strålede imod ældre modstandere

Dumme kort
I en kamp hvor der ikke blev begået de grimme eller grove frispark, lykkedes det alligevel Kirke Såby at spille over en halvleg i undertal trods både overtag i spil, chancer, alder og fysik. Om det skal være fordi, at Kirke Såby spillerne var noget længere inde i deres teenageår end mange af deres modstandere, at de lod temperamenterne løbe af med dem eller om det var for at 'vise sig' for de mange tilskuere, skal være usagt.

- Dumt, som Mikkel sagde, var det i hvert fald.

Spillet på banen fejlede bestemt ikke noget hos Kirke Såby spillerne, og det var da også, når de kombinerede sig op nedefra, at de var allerbedst, og virkelig fik vist, at her er et hold, der har noget at byde på. Specielt den centrale akse hos Kirke Såby med Kasper Bylov, Mikkel Pedersen og Nichlas Jepsen kan komme til at volde problemer for fremtidige modstandere.

Allerede fra kampens begyndelse kunne man godt fornemme, at specielt fysikken ville spille en stor rolle i dag, for hvor at Kirke Såbys drenge udelukkende kom fra 8. og 9., kom de yngste spillere  fra Bramsnæsvigskolen fra 6. klasse. At flere af 6. klasserne så var deres hold bedste, hjalp desværre lige lidt imod de både større, stærkere og hurtigere Kirke Såby-spillere, som kampen igennem brugte deres fysik til deres fordel.

Der var fart over feltet i kampen. Foto: Casper Boe Jensen
Der var fart over feltet i kampen. Foto: Casper Boe Jensen

TV: 'Det røde lyn': Åndssvagt vi kom bagud så hurtigt
Hurtig kasse
Blot et minut og fem sekunder var der gået på uret, da Nichlas Jepsen fra Kirke Såby slap alene igennem med Bramsnæsvigs Emil Madelung og iskoldt kunne sende sit hold på 1-0. Han var simpelthen hurtigere end sine oppassere. En force som Nichlas igennem hele kampen gjorde brug af.

Nichlas kunne fejre sit mål sammen med de mange tilskuere. Foto: Casper Boe Jensen
Nichlas kunne fejre sit mål sammen med de mange tilskuere. Foto: Casper Boe Jensen

Flere gange slap Nichlas igennem men ligeså sikkert, som han sparkede det første mål ind, ligeså famlende virkede han i flere af sine andre afslutninger. Man tænkte, at hvis han havde ligeså stor kynisme som fart og gåpåmod, så kunne kampen være endt med mange flere mål til Kirke Såby.

27 minutter skulle der gå, før hjemmeholdet fik sit første gule kort i kampen, og det blev desværre et tema for dagens indsats. Louis Nyberg kunne gå ud og sætte sig 10 minutter og køle af efter at have brokket sig til en advarsel. Inden denne situation havde dommeren flere gange haft fat i Kirke Såbys spillere og fortalt dem om konsekvenserne af brok, men Louis Nyberg var den første til at indkassere et gult kort.

Der venter træneren en stor opgave i forhold til at få de overtændte Kirke Såby spillere til at finde det rette spændingsniveau til næste kamp. Mikkel Pedersen, Kirke Saabys anfører, sagde også om de gule kort:

- Jeg tager lige en snak med dem, for det er simpelthen sådan nogle dumme gule kort. For brok og for at sparke bolden væk. Det er ikke i orden, og det påvirker vores spil, at vi skal løbe endnu mere, når vi er i undertal.

Drømmemål
10-11 kunne dommeren fløjte anden halvleg op, og selvom Kirke Såby spillerne var meget fokuserede på at bruge deres større fysik, var det i spillet med bolden ved fødderne, at de var klart bedst og mest seværdige at se som hold.

Det med størrelsen lod dog ikke til at gå Bramsnæsvig spillerne synderligt på, og de kæmpede kampen igennem forbilledligt. Selvom de røg en del i græsset rejste sig op hver gang, og specielt Mikkel Larsen på højre kant bød ind med fight og masser af gode aktioner.

Ligesom at Kirke Såby skulle til at gøre klar til at spille 11-11, fik de endnu et gult kort, og Bramsnæsvigskolen kunne altså i en kort periode spille ni mod 11. Det kom der dog ikke nogle mål ud af, men man kunne godt i denne periode fornemme, at det slog Kirke Såbys spil fuldstændig i stykker med de gule kort.

Straks som hjemmeholdet blev fuldtallige, satte de sig igen på spillet. Først fik Mikkel Pedersen scoret på et flot langskud.

Hør Mikkel fortælle om målet her:

Dernæst scorede Nichlas Jepsen, der dermed gjorde sig til topscorer for sit hold med to mål i dagens opgør.

Drengene fra Kirke Såby kunne fejre fire mål i kampen. Foto: Casper Boe Jensen
Drengene fra Kirke Såby kunne fejre fire mål i kampen. Foto: Casper Boe Jensen

Et par kort til at slutte af på
Med 10 minutter igen var det så tid til et par gule kort mere. Denne gang dog til en spiller fra hvert hold, og kampen skulle således spilles færdig 10-10. Med lige mange på banen var Kirke Såby bare bedst i dag. Rasmus Nielsen kunne med otte minutter tilbage af opgøret gøre det til 4-0, og så var den kamp lukket.

Kasper Bylov tænkte dog, at han skulle tidligt i bad, så med fem minutter igen skød han bolden væk efter, at den var blevet dømt ud, og kunne hermed indkassere sit holds advarsel nummer fire, i en kamp der kunne være husket for så meget mere end gule kort.

Anføreren var klar i spyttet efter kampen:

- Vi skal lukke ørene for de andre og bare gå væk, hvis de siger noget. Ligesom vi ikke skal brokke os til dommeren, men bare spille videre. Vi vil rigtig gerne vinde næste kamp.