Annonce:
Annonce:

TV: Fra 0-2 til 4-2

Farligste føring: Udeholdet var iskolde og kyniske

Der var mange store chancer i kampen. Foto: Dan Petersen
Der var mange store chancer i kampen. Foto: Dan Petersen
Annonce:

Dåstrup Skoles piger gjorde det, som deres drenge ikke kunne i sidste uge, nemlig at slå Allerslev Skole på udebane. Yderligere viste det sig igen, at 2-0 er den farligste føring.

Se kampfakta her.

Malthe maste modstanderen

Bedst fra land
Hjemmeholdet startede flot ud. Allerede efter små tre minutter slog den dobbelte målscorer Alberte Malm til efter et godt gennembrud og satte den sikkert ind med en flot træffer. Uanset hvor på banen var der tæt kamp om bolden, og det var to meget lige hold, der mødtes her.

Det meste af spillet foregik omkring banens midte, hvor det var klart, at begge hold gerne ville have overtaget. Mange dueller og fine driblinger, men målchancerne skulle vi kigge lidt langt efter.

Annonce:

Efter ca. ni minutter tog Alberte igen sagen i egen hånd. Efter en flot solotur smadrede hun bolden helt ud til højre for en chanceløs Alberte Søegaard, der indtil da ikke havde haft meget at lave. 2-0 til hjemmeholdet.

Senere i kampen tog hun dog en grum revanche overfor Alberte.

Jubel fra hjemmeholdet. Foto: Dan Petersen
Jubel fra hjemmeholdet. Foto: Dan Petersen
 

TV: Målscorer: Positiv energi på holdet

Fightede sig i front
Udeholdet gav dog aldrig op og har i Julie Jakobsen en rigtig matchvinder og målscorer. Udover at hun scorede alle sit holds fire mål, så er hun en rigtig spil fordeler og går forrest i nærkampene. Hun skal stoppes af de kommende modstandere, hvis de ikke vil mærke de kvaliteter, hun har.

Udeholdet fandt frem til, at langskud kunne være en mulighed for at komme tilbage i kampen. I 16. minut var lykken med Julie

Se hendes flotte langskud her:

Julie var på ingen måde færdig i første halvleg, som hun nærmest på egen hånd vendte til både 2-2 og 3-2. 2-2 efter en fin solotur efter, at hjemmeholdet havde haft hjørne. 3-2 blev det, da hun et lille minut senere, tog hun det straffe, som hjemmeholdets forsvar lidt klodset fik lavet.

Kamp om bolden. Foto: Dan Petersen
Kamp om bolden. Foto: Dan Petersen
 

Annonce:

TV: Fordoblede sin målscore

Skulle finde en løsning
I pausen var det så hjemmeholdet, der skulle finde ud af, hvordan de skulle komme tilbage i en kamp, de faktisk havde ret godt styr på.

Også selvom Silje Dehn efter en udskiftning midt i halvlegen udbrød:

- Shit, jeg er i dårlig form. Det kunne dog ikke ses på hende og holdet i anden halvleg.

Hør pausesnakken her:

Anden halvleg blev nærmest et langt stormløb mod udeholdets mål. Den helt store chance kom i 39. minut, hvor endnu et straffe, denne gang for hands, blev dømt til hjemmeholdet. Værternes Alberte havde nu chancen for at udligne og dermed også sikre sig sit hattrick, men første straffe blev sendt ud i skoven.

Da dommeren dømte omspark, fik hun endnu en chance. Her fik udeholdets keeper Alberte Søegaard så endelig sin revanche, da hun tog det meget hårde, men direkte placeret straffe og dermed ingen udligning.

Annonce:

Undgik kronragning med aflevering

Lukkede opgøret
Resten af anden halvleg fortsatte med mange lige ved og næsten chancer til hjemmeholdet, men ind ville bolden ikke. Og næsten som forventet, så slog udeholdets Julie til igen. Med syv minutter igen fik udeholdet hjørne. Efter lidt kludder mudder inde i det lille felt dukkede Julie så op og satte en inderside til bolden og afgjorde tingene med scoringen til 4-2. Noget ufortjent efter anden halvleg, men overordnet set det rette udfald på en fantastisk kamp.

Der bliver noget at se til for Dåstrups næste modstander, for det er et meget kompetent Dåstrup-hold, der vil møde op.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: