TV: Fra 1-3 til 5-3

Vildt comeback: Det var en rutschebane-kamp, som Tølløse-drenge vandt smalt

Et stærkt løb fremad. Foto: Gert Smistrup
Et stærkt løb fremad. Foto: Gert Smistrup

Der var et hæsblæsende tempo i åbningen af drengekampen, da Tølløse Privat- og Efterskole tog imod Sejergaardsskolen.

Se kampfakta her

Et hurtigt mål
Allerede efter fire minutter stod det 1-0 til Tølløse. Nikolai Martins havde scoret. Og efter otte minutter stod det 1-1 efter et flot mål af Jonas Olsen for Sejergaardsskolen. Meget lige kamp med et lille overtag til Tølløse.

TV: 'De sorte pandaer' videre med et brøl

Men efter et kvarter scorede Oscar Heding et energisk mål til 2-1 til Sejergaardsskolen. Og efter et flot angreb fem minutter efter scorede Jonas til 3-1 til Sejergaardsskolen. Tølløse kæmpede, og Sejergaardsskolen spillede flot angrebsfordbold. Stadig højt tempo og sikker boldomgang fra begge hold. Viktor Heding fra Sejergaardsskolen spillede med stor energi og udfordrede Tølløses forsvar gang på gang.

Op til pausen var der stillingskrig, og kampen bølgede frem og tilbage.

TV: Knusende overlegen sejr

Afslut mere på mål
I pausen var snakken klar i Sejergaard-lejren:

- Skyd mere på mål! Få afsluttet på deres keeper, selvom han står godt.

Hos Tølløse var ordene lidt de samme:

- Sørg for at blive ved med at presse dem. Og skyd på alt, hvad der kommer. Prøv at være lidt skarpere oppe foran.

Så der var lagt op til et brag af en anden halvleg.

Tølløse-keeper Niklas Susi med fin redning:


Ex-FCK'er som træner og dommer

Et nydeligt tempo
Den startede i samme høje tempo som første halvleg. Efter en fantastisk dribletur scorede Tobias Bredhal for Tølløse, og minuttet efter øgede Jonathan Hey, så det lige pludselig stod 3-3.

Man fornemmede, at Sejergaardsskolen var en smule rystede. Det var nemlig stadig Tølløse, der pressede, og Nikolai havde et drøn på stolpen. De skød og skød - blandt andre Nikolai havde et skud lige forbi mål. Voldsomt Tølløse-pres. Sejergaardsskolen fik sundet sig og spillede igen flot sammen og kom frem til flere afslutninger.

Der var meget spil frem og tilbage ad banen:


Men som lyn fra en klar himmel dukkede Albert op og scorede til 4-3 til Tølløse Privat- og Efterskole. Kort efter lukkede og slukkede Nikolai kampen med dagens flotteste mål. Et forrygende langskud til 5-3.

TV: Tæt på chokstart

I Sejergaardsskolens forsvar udførte Villads Keller og Jakob Kaltoft et kæmpe stykke arbejde, mens de oppe foran pressede på for et mål til sdist. Men Tølløse fik afværget. Tobias fra Tølløse tog en flot solo-dribletur, men fik ikke afsluttet. Dermed blev det ved 5-3 til Tølløse efter en vild anden halvleg.