Annonce:
Annonce:

TV: Frisparksperle sikrede sejr

Målfattigt: Gæsterne kunne trække sig fra opgøret som vindere efter smal sejr

Der blev blot scoret et enkelt mål i kampen. Foto: Erik Larsen
Der blev blot scoret et enkelt mål i kampen. Foto: Erik Larsen
Annonce:

Onsdag tog Allerslev Skole imod Hvalsø Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Inden kampstart fortalte træner Nicklas fra Hvalsø Skole, at pigeholdet var ramt på holdopstillingen. Cirka halvdelen af sidste års gode hold forsvandt ved sommerferien, så de nu var i opbygningsfasen med 6. og 8. klasser.

Samtidig kunne holdleder Jan knytte en lille sjov og positiv historie til. Han havde nemlig rundet 20 kampe med forsvarsspilleren Aisja Adlouni, uden de havde sat så meget som ét point til.

Se kampfakta her.

Sejrede i målfattigt opgør

Målfattig halvleg
Lars fra Allerslev Skole kunne også fortælle, at de stillede med et meget sammenbragt hold. Rejser og skader havde stoppet flere af deres gode spillere, så de måtte en ekstra tur rundt i klasserne for at stille et godt hold.

Annonce:

Men alle de problemer kunne ikke aflæses i pigernes attitude på banen, for der blev virkeligt gået til den over hele linjen. Gæsterne havde et lille overtag i første halvleg på grund af deres gode teknik, og så forstod de bedst at sprede spillet.

Men selv om der selvfølgelig var en del chancer, så endte første halvleg 0-0.

Hjemmeholdets træner sagde til sine spillere i pausen:

- I gør det flot og også bedre end forventet. I skal måske tale lidt mere sammen og så lægge mærke til de muligheder, I skaber i angrebet.

Gæsternes piger sværmede om målet. Foto: Erik Larsen
Gæsternes piger sværmede om målet. Foto: Erik Larsen

Kæmpede mod overmagten

Frisparksmål
I anden halvleg var værterne lidt mere fremme i støvlerne. Men der var stadig ingen mål, og tilskuerne begyndte at tale om straffesparkskonkurrence.

Så fik Hvalsø Skole helt retfærdigt dømt frispark lige uden for straffesparkfeltet. Bolden blev lagt til rette, og Anna Schaffer gjorde sig klar. Hun er den sædvanlige frisparksskytte fra distancen.

Men holdet har den aftale, at hvis der nu er én af holdkammeraterne, der føler, at de netop har det rigtige skud i støvlerne, så siger de lige til.

Annonce:

Det følte Louise Jakobsen, at hun havde. Som en garvet professionel løb hun til bolden og lagde den ind i målet lige under overliggeren. Kammeraternes jubel ville ingen ende tage, og nu skulle de bare holde stillingen i de sidste fem minutter. Det klarede de også.

Hvalsø Skole er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold efter sejren på 1-0.

Hør Louise Jakobsen fortælle om kampen og målet her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: