TV: Gode 'Borgere'

Solid sejr: Borgerskolens piger spillede sig videre blandt andet på baggrund af et mål i comeback-kamp

Sille og Tina der hver især spillede en god kamp. (Foto: Gert Smistrup)
Sille og Tina der hver især spillede en god kamp. (Foto: Gert Smistrup)

Hverken Borgerskolens piger eller Vestervangskolens piger har de sidste par år spillet ret mange kampe i turneringen. Men i dag skulle det være, at de gik videre. Vestervangskolen mødte op i fuld krigsmaling.

— Det giver lige det sidste, sagde pigerne.

Vestervang-pigerne i fuld krigsmaling. (Foto: Gert Smistrup)
Vestervang-pigerne i fuld krigsmaling. (Foto: Gert Smistrup)

Se også: Fuld krigsmaling

Se også: Chokstart

Borgerskolen havde fået Isabella Jensen klar igen. Hun havde været skadet et stykke tid, så de troede også på at det skulle være i dag de gik videre.

Se kampfakta her

Det blev en lidt usikker start fra begge hold, dog med et lille overtag til Borgerskolen. Men efter syv minutter scorede Maria Warrad et flot mål til 1-0 til Borgerskolen.

Maria Warrad scorer for Borgerskolen. (Foto: Gert Smistrup)
Maria Warrad scorer for Borgerskolen. (Foto: Gert Smistrup)
 

De fortsatte med at presse, men alligevel kom der sporadiske angreb fra Vestervangskolen. I Vestervangskolens forsvar dækkede Tina Muldvad og Marie Musu rigtig godt op. I Borgerskolens angreb spillede Stephanie Presti og Sille Baad flot sammen. Men pludselig opstod der en løs chance til Vestervangskolen, og Linda Sulejmani scorede til 1-1. Så var kampen helt åben igen.

Flot comeback
Angrebene bølgede frem og tilbage, uden at en af skolerne fik et overtag. Efter et stykke tid scorede Isabella Jensen dog til 2-1 til Borgerskolen. Godt de fik hende klar igen. For Vestervangskolen var Linda Sulejmani på toppen og havde det ene fremstød efter det andet, dog uden det gav mål. Borgerskolen havde et lille spilovertag, men Vestervangskolen kæmpede bravt, godt støttet af et fanatisk hjemmepublikum. Halvlegen sluttede med at farligt skud fra Vestervangskolens Bodil Cedersted, men Freja Jensen klarede flot i Borgerskole-målet.

Kamp om bolden. (Foto: Gert Smistrup)
Kamp om bolden. (Foto: Gert Smistrup)

Se også: TV: Sachsesparket

Omrokeringer gav pote
Borgerskolen talte i pausen om at rokere lidt rundt på midtbanen og om at de skulle skyde noget mere. Og så skulle Maria Warrad løbe lidt mere oppe foran. Vestervangskolen talte om forskellige offside-kendelser de ikke forstod, men ellers roste de hinanden for at kæmpe godt.

Anden halvleg startede med meget spil frem og tilbage på midtbanen, men Borgerskolen fik spillet sig fint igennem Vestervangskolens forsvar og Sille Baad scorede et lidt heldigt mål til 3-1.

Vestervangskolen i angreb. (Foto: Gert Smistrup)
Vestervangskolen i angreb. (Foto: Gert Smistrup)

Se også: TV: Lovligt tyveri

Nu var det Vestervangskolen der havde et lille overtag, men Ditte Kristensen, Malou Jensen og Cille Andersen dækkede godt op i Borgerskolens forsvar. På et tidspunkt tog Louise Olsen et raid hele vejen fra forsvaret, driblede igennem Vestervangskolens forsvar og skød på mål, men lige ved siden af. Flot tur.

Lidt efter havde Sille Baad et farligt forsøg og Vestervangskolen var presset. Stort pres fra Borgerskolen. Det varede kampen ud, og i sidste minut fik Celina Andersen scoret til slutresultat 4-1 til Borgerskolen.

De er nu klar til næste runde, hvor de skal møde vinderen af Brøndby Strand Skole og Vestegnens Privatskole.

1 af 2 Borgerskolen (i rød) trykker af. (Foto: Gert Smistrup)
2 af 2 Sille og Tina der hver især spillede en god kamp. (Foto: Gert Smistrup)