TV: Guldhammeren slog til igen

Bang: Mathias gjorde det igen og viste endnu en gang sin vigtighed for holdet

Mathias Guldhammer er et vigtigt våben for Hvalsø. (Foto: Gert Smistrup)
Mathias Guldhammer er et vigtigt våben for Hvalsø. (Foto: Gert Smistrup)

Absalons Skole har vundet deres to første kampe 2-0. Mon det også ville blive resultatet i dag?

— Nej, det bliver dobbelt op i dag, mente Absalons Skoles drenge, som altså håbede på en 4-0-sejr.

Se kampfakta her

Hvalsøs drenge var lidt mere beskedne i deres udmeldinger.

— Bolden er rund og alting kan ske, sagde de.

De mangler et par drenge, der er på kursus og er skadede. Specielt Daniel Thiesen og William Christtreu kommer de til at savne.

Se også: TV: Absolut godkendt Absalon

Pigen med drengene
Emma Christiansen fra Absalons Skole mente godt, at hun kunne matche drengene. Hun spiller til daglig i klub i Roskilde. Hun glædede sig til opgøret.

Her Emma (th.) med drengene. (Foto: Gert Smistrup)
Her Emma (th.) med drengene. (Foto: Gert Smistrup)
 

Det var en lidt nervøs start på kampen fra begge hold, men meget lige. Efter seks minutter fik Mathias Guldhammer en friløber og scorede til 1-0 til Hvalsø Skole. Det så ikke ud til at forstyrre Absalons Skole, der fortsatte deres fine sammenspil. Frederik Larsen havde et farligt forsøg lige over mål. Absalons Skole blev mere nærgående, og specielt Emma Christiansen og Matias Sjøbeck kæmpede godt.

Mathias Guldhammer scorer et af sine tre mål. (Foto: Gert Smistrup)
Mathias Guldhammer scorer et af sine tre mål. (Foto: Gert Smistrup)
 

Spilovertag betyder ikke nødvendigvis mål
Hvalsø Skole havde ikke mange angreb, men de havde lige pludselig et, hvor Mathias scorede sikkert til 2-0. Mest spil til Absalons Skole, men mål til Hvalsø Skole. Absalons Skole fortsatte med at presse og havde farlige angreb. Stadig med Emma Christiansen og Benjaming Zeka som toneangivende. Jakob Ehlers sendte et flot frispark afsted, men Mathias Lundsteen fra Hvalsø klarede i flot stil. 2-0 ved pausen.

I pausen talte drengen fra Hvalsø skole om at de fortsat skal koncentrere sig, og ellers bare sige at det går godt. Absalons skole taler faktisk ikke om noget, men er hurtigt på banen igen og klar til anden halvleg.

Efter tre minutter i anden halvleg fuldendte Mathias Guldhammer sit hattrick til 3-0 til Hvalsø Skole. Efter en periode med skiftende spil til begge mål, scorede Hjalmer Daniel til 4-0.

Se også: 'Guldhammeren'

Absalons Skole angreb stadig, men målene udeblev. Lige indtil fem minutter før slutfløjt hvor Matias Sjøbeck scorede til 4-1. Absalons Skole troede på det til det sidste og kæmpede videre. Lige før slutfløjt scorede Sebastian Schmidt til 5-1. Vild kamp til det sidste fra begge hold med chancer i begge ender. Kampen endte 5-1 til Hvalsø Skole, der var glade for at have Guldhammeren med i dag.

Der blev gået til vaflerne. (Foto: Gert Smistrup)
Der blev gået til vaflerne. (Foto: Gert Smistrup)
 

1 af 2 Der blev dækket godt op hos Hvalsø. (Foto: Gert Smistrup)
2 af 2 Mathias Guldhammer er et vigtigt våben for Hvalsø. (Foto: Gert Smistrup)