TV: Hattrick af landsholdsspiller

Viste klassen: Tog sagen i egen hånd

Andreas Bredahl med bolden på billedet var igen afgørende for sin skole. Foto: Gert Smistrup
Andreas Bredahl med bolden på billedet var igen afgørende for sin skole. Foto: Gert Smistrup

For fire år siden vandt Skolen på Herredsåsen over Tølløse Privat- og Efterskole, så det var blevet tid til revanche. Udeholdet fra Skolen på Herredsåsen havde i deres første kampe en målscore på 27-0 og altså et clean-sheet. De har også stolte traditioner at leve op til.

Lukas der plejede at være målmand for udeholdet havde forstuvet sin hånd og var til denne kamp blevet erstattet af Magnus Madsen. Lukas var dog glad for, at han overhovedet kunne være med i dag. Andreas Bredahl, der blandt andet er inde omkring U16 landsholdet sagde med et smil på læben, at han kendte et par af drengene fra udeholdet, og han vidste, at de havde scoret mange mål uden at lukke nogen mål ind, men at de ville spille deres chance.

Se kampfakta her.

TV: Spænding til sidste fløjt

Intensitet fra start
Intens start på kampen med hurtigt spil begge veje. Andreas Bredahl fra hjemmeholdet viste sig hurtigt at være en sikker og farlig herre, men Lasse Andersen fra udeholdet havde godt styr på ham og dækkede opmærksomt op. Efter ti minutter havde udeholdet et farligt forsøg, som Tobias fik reddet på stregen.

Det næste stykke tid var vi vidne til flot positionsspil og kontant spil fra begge hold. Efter 12 minutter spillede Andreas Nielsen en lang bold op på den anden Andreas, der kom udenom Magnus i gæsternes mål. Andreas scorede dernæst til 1-0 for hjemmeholdet.

Nogle minutter efter kom udeholdet igennem, og Tobias og Daniel gik fejl af hinanden, så bolden trillede i mål til 1-1. Uheldigt for Daniel der fik sidste fod på og lavede derved selvmål. Det gav udeholdet blod på tanden, og det rystede hjemmeholdet en smule. Udeholdet angreb med Cevin, Sebastian, Atin og Lucas helt fremme. Hjemmeholdet kæmpede for at finde selv igen og havde kun nogle enkelte fremstød. I hjemmeholdets forsvar stod Daniel, Lucas, Magnus og Mikkel godt og dæmmede op for udeholdet. Stillingen var 1-1 ved pausen.

Meget af spillet foregik foran gæsternes mål. Foto: Gert Smistrup
Meget af spillet foregik foran gæsternes mål. Foto: Gert Smistrup

Gik fra helt til skurk

To mulige scenarier
I pausen talte træneren fra hjemmeholdet om to forskellige scenarier.

- Kan I spille udenom dem, eller skal vi stå mere tilbage og spille op på Andreas? I vælger. I har medvind nu. Se om I kan udnytte den, blev der sagt.

Udeholdet talte om, at Lasse havde godt fat i hjemmeholdets Andreas, og at de skulle spille ud over kanterne, da der var ved at blive rigtig glat og smattet inde på midten.

Anden halvleg i gang med hurtigt og kontant spil begge veje. Frispark til hjemmeholdet hvor Andreas fik fyret bolden lige over trekanten. Udeholdet fik mere spil, og August fik prikket bolden frem til Sebastian, der drønede den i kassen til 2-1 til udeholdet. Gæsterne fik mere spil, og det var hele holdet med bagerste kæde og midtbanen, der fik spillet godt igennem frem til angriberne.

Hjemmeholdet jubler efter en af deres fem scoringer i opgøret. Foto: Gert Smistrup
Hjemmeholdet jubler efter en af deres fem scoringer i opgøret. Foto: Gert Smistrup

TV: Spænding til det sidste

Viste klassen
Jo, de havde godt fat nu. Hjemmeholdet havde ikke rigtigt noget modtræk men kæmpede videre for fuld kraft. Pludselig fik Tølløse et noget tvivlsomt frispark lige uden for feltet. Andreas Bredahl viste klassen og drønede bolden op i krogen til 2-2.

Herefter blev det en intens og noget hårdt spillet kamp med spil begge veje. Efter flere forsøg fik Andreas Nielsen scoret til 3-2 til hjemmeholdet. Udeholdet blev ved med at angribe, mens hjemmeholdet desperat prøvede at holde fast i det gode resultat, de havde, så det handlede om forsvar for dem. Bolden dansede rundt foran hjemmeholdets mål men ville ikke ind, Tobias, der var blevet rigtig varm, tillod det heller ikke. Lige pludselig fik Andreas Bredahl en friløber og fik scoret til 4-2 lige før slutfløjtet, og det blev også slutresultatet.

Andreas Bredahl var en smule overrasket over, at det var lykkedes dem at vinde denne kamp. Det havde han håbet på men ikke regnet med. Han var glad for, at han havde fået scoret mod dette hold, der ikke havde lukket mål ind i de første kampe.

Tølløse Privat- og Efterskole er dermed videre til sjette runde. Her skal holdet møde vinderen af opgøret mellem Marievangskolen og Eggerslevmagle Skole. Det er samtidig semifinalen i Sjælland midt-kredsen. Der er i øvrigt allerede fastlagt dato for kredsfinalen i kredsen, og datoen kan ikke ændres.

Tilbage er der kun at håbe på, at Andreas Bredahl også får lov at deltage i den næste kamp og måske også i kredsfinalen.

TV: Reddet af landsholdsspiller

Se Andreas Bredahls flotte frisparksmål her: