TV: Instagram-dronning på pletten

Frisparkstræning gav bonus: Chili Nielsen scorede målet til 2-0 direkte på frispark

Chili Nielsen jubler med sine holdkammerater efter målet til 2-0. Foto: Henrik Schou
Chili Nielsen jubler med sine holdkammerater efter målet til 2-0. Foto: Henrik Schou

Det var en meget fokuseret Chili Nielsen, der gik til bolden i midten af anden halvleg for at tage sit andet frispark i kvartfinalen mellem Frederiksberg Skole og Stenløse Privatskole.

Nu skulle den bold i kassen, og nu skulle den kamp lukkes. Stillingen var kun 1-0 til hjemmeholdet, og mål nummer to ville for alvor give ro på holdet.

Hendes første frisparksforsøg i første halvleg var ikke den store oplevelse. Det blev til et skud, som gæsternes målmand, Viktoria Kumini, tog sig af med største lethed.

Sigrid Hjorth dirigerer fornemt tropperne og blander sig i det hele. Foto: Henrik Schou Sjællandmidt TV: Formanden rensede ud

Ikke et tilfælde
Men det er ikke spor tilfældigt, at det netop er Chili, der sparker holdets frispark.

Hver torsdag træner hun nemlig med sin personlige træner i en times tid, hvor det netop er frisparket, der øves.

For som hun sagde efter kvartfinalesejren på 3-0 over Stenløse Privatskole:

- Det er meget godt at kunne sparke gode frispark. Jeg har tænkt på, om det ikke kunne være et godt våben i vores skolefodboldkampe, og i dag gav det jo bonus, sagde hun med et lille skævt smil.

I denne kvartfinale var det anden gang, der var lykkens gang for Chili. Med et vidunderligt følt skud, som via overliggeren ramte bagstolpen og sprang ud på banen igen, scorede hun til 2-0.

Dermed slukkede hun reelt håbet for de hårdt kæmpende piger fra Stenløse Privatskole, der ikke var i nærheden af deres normale styrke i denne kamp.

Se målet på frispark her:

Pigerne fra Frederiksberg Skole vandt sikkert 3-0 i kvartfinalen. Foto: Henrik Schou Sjællandmidt TV: Stensikkert i semifinalen

Kendt fra de sociale medier
Efter kampen var Chili omgivet af en masse fans, der skulle have autografer. Hun er en meget populær pige på skolen, fordi hun var været med i en række fodboldvideoer på YouTube, ligesom hun regelmæssigt lægger fodboldbilleder op på Instagram til sine 14 tusinde følgere.

På YouTube optræder hun blandt andet i flere af Brian Mengel Brizzes videoer, der er blevet set af mere end 200.000 mennesker. I en af videoerne er hun blandt andet med til at genskabe VM-finalen 2018.

Efter kampen ville flere fans have Chilis autograf. Foto: JJØ
Efter kampen ville flere fans have Chilis autograf. Foto: JJØ

Gallerier Galleri: Frederiksberg Skole - Stenløse Privatskole

Nervøs inden kampen
Efter kampen blev Chili spurgt ind til sin præstation i kvartfinalen. Hendes svar kom tøvende og nølende, og svaret endte ud i en sætning, der sagde alt:

- Det kunne jeg godt have gjort meget bedre.

Det havde hun så evigt ret i. Vi har set hende før, hvor hun har drevet sine modstandere til vanvid og efterladt et par rundtossede spillere, der var blevet rundbarberet af hendes smarte driblinger og gode påfund.

Men i denne kamp kom der næsten altid en fod i vejen. Når hun så endelig slap fri, ramte hun bolden skævt eller skød dårligt.

Chili Nielsen spillede ikke sin bedste kamp, men kan nu se frem til semifinalen. Foto: Henrik Schou
Chili Nielsen spillede ikke sin bedste kamp, men kan nu se frem til semifinalen. Foto: Henrik Schou
 

- Men det gør ikke så meget, at jeg ikke var så god i dag. Holdet var godt nok til at vinde, og det er hovedsagen, lød det fra Chili efter kampen.

- Op til kampen i dag har jeg været meget nervøs. Jeg har næsten ikke sovet i nat på grund af denne her kamp. Vi skulle spille på hjemmebane, og der var mange tilskuere. Hvad hvis vi dummede os?

Det gjorde holdet ikke, og de mange tilskuere var heller ikke sparsomme med bifald efter kampen.

Se de mange tilskuere hylde spillerne efter kampen her:

Går efter finalen
- Men heldigvis vandt vi, og det var en fortjent sejr. Jeg synes i hvert fald, at vi havde et meget bedre sammenspil end Stenløse.

Og det har Chili fuldstændig ret i. Hjemmeholdet var et niveau bedre end Stenløse Privatskole i denne kamp.

- Jeg er så glad for sejren, og jeg synes, vi spiller godt sammen og er gode til at opmuntre hinanden. Nu kan vi se frem til en spændende semifinale, men så bliver jeg nervøs igen.

- Men hele holdet glæder sig. Og lige meget, hvem vi skal møde, så tror vi alle sammen på en sejr. For vi vil i finalen, sluttede en meget tilfreds Chili Nielsen.

Frederiksberg Skole kan se frem til at møde vinderen af kampen mellem Åvangskolen og Lille Næstved Skole i semifinalen. Den kamp spilles torsdag 11. april, og de spiller om at komme i finalen på Vejle Stadion 25. april.

Hør Chili fortælle om sit frisparksmål her: