TV: Jern slog Guld

Herrefight: Guld-Oscar og Jern-Casper stod ansigt til ansigt, da Nr. Jernløse Skole besejrede Tølløse Privat- og Efterskole i en spændende kamp

Profilerne Jern-Casper og Guld-Oscar. (Foto: Erik Elmelund)
Profilerne Jern-Casper og Guld-Oscar. (Foto: Erik Elmelund)

Nr. Jernløse Skole tog imod Tølløse Privat- og Efterskole på en lidt tung bane, der lagde op til glidende tacklinger. Kampen blev en rigtig herredyst med høj intensitet, hårde nærkampe og spænding til sidste fløjt.

Hvem ville vinde af de store profiler: Guld-Oscar (Oscar Goldborg) eller anfører Jern-Casper (Casper Borød)?
Se også: TV: Armstrækninger og mål til 'Guld-Oscar'
Casper vandt braget med dommerstemmerne 2-1 og trak sig på alle måder sejrrigt ud af kampen, idet han styrede sit forsvar med en, usædvanlig for alderstrinnet, rutine og overblik og også var manden, der bragte Jernløse-skolen foran på et godt mål efter hjørnespark. Forud var gået en god redning af Tølløses målmand Marius Vernon, der halvklarede.


Se kampfakta her

Vil slippe for tysk
Første halvleg var målløs og jævnbyrdig, men spillet foregik mest på Tølløses banehalvdel.

Guld-Oscar var placeret ude på venstrekanten for at undgå det stærke midterforsvar med Casper Borød og Jonas Christensen, der begge dominerede både i hovedspil og langs græsset. Det gav ikke mange chancer, men et par hjørnespark, som Tølløse havde indøvet under holdets træning. Aftalerne omkring disse blev dog ikke overholdt til frustration for træner Firat Arabaci. Jernløses forsøg blev ligeledes afværget af Tølløses midterforsvar med Jens Israelsen og Niels Jensen som de toneangivende.


Se også: TV: 'Jern-mændene' sejrede i tæt opgør
Se også: Jern-mænd
Motivationen var høj hos begge hold og en af Tølløses profiler, Mads Hessner udtalte:

— Vi skal vinde og gå videre, så jeg slipper for tysk.

Fem-dobbelt flik-flak
Anden halvleg blev endnu mere intens og til tider lidt hårdt spillet med enkelte uskønne kampe i kampen. August Danmark fra Jernløse og Andreas Påske fra Tølløse var således tæt på at rage uklar i et par situationer, men begge fik dog lov til at fortsætte kampen efter en kammeratlig samtale med dommeren.

Jernløse kom foran efter fem minutter og kampen syntes under kontrol. Guld-Oscar blev sat ind på midten og pludselig blev han spillet fri og scorede sit 11. mål i turneringen.

Oscar bliver markeret tæt. (Foto: Erik Elmelund)
Oscar bliver markeret tæt. (Foto: Erik Elmelund)

Se også: Danmark dukkede modstanderen
Se også: TV: Sløv målscorer
Det blev det eneste man herefter så til ham, for nu blev han tæt opvartet af det kloge forsvar hos Jernløse.

Straffesparkene syntes tæt på, men lynhurtige og smidige venstrekant Christian Sivertsen fik en dyb stikning og helt fri scorede han sikkert på godt spillende Marius Vernon til slutcifrene 2-1.

Scoringen blev foran det talstærke publikum fejret med en femdobbelt flik-flak til højeste karakter. Samtidig bragte ”Siv” sig som sit holds topscorer med 4 mål.

'Siv' fik endnu en lignende chance, men her klarede Marius på flotteste vis og gjorde sig fortjent til fidusbamsen.


Jernløse er et spændende hold og med en sygemeldt Andrè Johansen tilbage bliver holdet endnu stærkere. I næste kamp gælder det mødet med Højby Skole.

1 af 2 De tre prisvindere. (Foto: Erik Elmelund)
2 af 2 Profilerne Jern-Casper og Guld-Oscar. (Foto: Erik Elmelund)