TV: Knusende overlegen sejr

Spillede bare fodbold: Det var dog ikke alle på banen, der kunne opføre sig ordentligt

Der stod Nordvangskolen på det hele i opgøret i Glostrup. Foto: Jørgen Jakobi
Der stod Nordvangskolen på det hele i opgøret i Glostrup. Foto: Jørgen Jakobi

Der var fra kampens start ikke tvivl om favoritrollen i dagens anden kamp på Glostrup Stadion. Sidste års kredsfinalister fra Nordvangskolen har igen i år et slagkraftigt drengehold med i turneringen. Nederlaget til Vemmelev skole sidder stadig i kroppen på både træner og spillerne fra sidste år.

Hør fra Marco og Anton her:

TV: Vådt krudt Vemmelev

Se kampfakta her.

Startede lige
Men i kampens start lignede det nu ellers en temmelig lige fodboldkamp. Begge hold investerede alt, hvad de havde, og spillet bølgede frem og tilbage. De mange fans på tribunen fik mange gode detaljer at se på i det pragtfulde fodboldvejr.

Der var god opbakning på lægterne. Foto: Jørgen Jakobi
Der var god opbakning på lægterne. Foto: Jørgen Jakobi

Det var dog hjemmeholdet, der spillede det pæneste fodbold. Efter ca. ti minutter havnede bolden ude i højre side hos Saif Ahmed, og han opfattede hurtigt, at udeholdets keeper havde vovet sig for langt ud af målet. Han sparkede med en blød bold over keeperen og i mål til 1-0.

Det mål brød udeholdets drenge sig ikke om. De diskuterede kraftigt, hvem der havde skylden og fik dermed fjernet fokus fra spillet på banen.

TV: Uden skud ingen mål

Usportlig opførsel
Fem minutter senere kom der et godt indlæg fra venstrekanten. Det indlæg hamrede Isaac Sorrentino i kassen til 2-0, og kun fem minutter øgede Salman Ahmed til 3-0.

Det var mere, end udeholdet kunne tåle. Deres frustrationer udmøntede sig i voldsomme tacklinger, og dommeren måtte trække to gule kort lige efter hinanden. Derefter begyndte udeholdet også at bruge mund til at sige mindre pæne ting til dommeren, som havde sit hyr i slutningen af første halvleg, som sluttede 5-0.

Topscorer Saif klar til at trykke af. Foto: Jørgen Jakobi
Topscorer Saif klar til at trykke af. Foto: Jørgen Jakobi

Lærerne fra Vestervangskolen talte med store bogstaver i pausen, og drengene fik indskærpet, at de skulle holde bøtte og spille fodbold. Den besked kunne ikke siges tydeligere.

Desværre havde drengene slet ikke hørt efter.

Udeholdet gik ud til anden halvleg fuldstændig uden energi  og total mangel på lysten til at spille fodbold. Det var et hold i total opløsning. De gjorde konstant det modsatte af, hvad deres lærere prøvede at få dem til at gøre, mens drengene fra Nordvangskolen bare spillede fodbold.

Rasmus fra Vestervang klar til at modtage bolden. Foto: Jørgen Jakobi
Rasmus fra Vestervang klar til at modtage bolden. Foto: Jørgen Jakobi

TV: Mazz'er af mål
14 mål efter pausen
Hvis nogle fra tribunen havde sunget 'Lege-stue', havde det ikke været forkert.

Målene raslede ind. Det gule kort blev luftet, og dommeren, som var helt oppe i det røde felt, var på nippet til at afbryde kampen.

Det lykkedes dog at fuldføre kampen, som endte med en giga sæk på 19-0 til Vestervangsskolen. Der var heller ingen trøstende ord fra referenten,  og til sidst måtte drengene tage imod en gigantisk overhaling fra et par meget vrede lærere.

Alt dette skal ikke forplumre indsatsen fra hjemmeholdet. De gik slet ikke med på udeholdets unoder. De spillede fodbold, og det er de også i år gode til.

Nordvangskolen sigter efter en ny kredsfinale.