TV: Kold spand vand fra start

Hård skæbne: Udeholdet var hårdt ramt af uheld i opgøret 

Buster Bergmann måtte tage målmandstrøjen på, da Emil Guldmann blev skadet. Foto: Michael Nordkvist
Buster Bergmann måtte tage målmandstrøjen på, da Emil Guldmann blev skadet. Foto: Michael Nordkvist

Søndermarksskolen i Slagelse tog imod gæsterne fra Pedersborg Skole i Sorø.

På forhånd var det meget svært at spå om resultatet, da begge hold har en masse dygtige fodboldspillere. Udeholdets træner Jacob Nielsen havde på forhånd lagt taktikken, som ikke kunne gå galt.

Se kampfakta her.

TV: Solbjørn til forskel

Akut målmandsskifte
Det gik så bare galt alligevel allerede inden første fløjt. Målmand Emil Guldmann blev skadet under opvarmningen. Så måtte angriber Buster Bergmann trække i målmandstrøjen. Taktikken havde lidt et gevaldigt knæk.

Kampens første seks-syv minutter bød på masser af chancer til begge hold, men præcisionen manglede i den grad hos angriberne.

Emil Guldmann kunne ikke spille, så Buster Bergmann fik målmandstrøjen. Foto: Michael Nordkvist
Emil Guldmann kunne ikke spille, så Buster Bergmann fik målmandstrøjen. Foto: Michael Nordkvist

Femte forsøg

Spillet tynde
Efter små ti minutter fik vi kampens første mål. En hurtig omstilling fra hjemmeholdet gav et overtal med tre mod to. Så kunne værternes offensive spillere ellers spille gæsternes forsvar totalt tynde, inden Daniel Petersen let kunne smide bolden i nettet til 1-0.

Kampen havde ellers været helt lige de første minutter. Det næste kvarters tid foregik alt spillet inden i og omkring midtercirken, hvilket fortæller at der ikke var skyggen af chancer til nogen af holdene i denne periode.

Hjemmeholdet havde trukket håndbremsen efter føringsmålet, og udeholdet havde store problemer med afslutningerne, de få gange holdet kom på skudhold.

Hjemmeholdets Frederik Hansen med en klasse redning. Foto: Michael Nordkvist
Hjemmeholdets Frederik Hansen med en klasse redning. Foto: Michael Nordkvist

TV: Tjørnene stukket ned

Brændt straffe
Fem minutter før pausen blev Simon Egeskov stoppet ulovligt i hjemmeholdets straffesparksfelt. Dommeren var ikke i tvivl. Klart straffespark til gæsterne.

Angriber Nikolai Jensen var hurtigt over bolden og lagde den på pletten. Jensen tog tilløb, fintede keeperen til den forkerte side og sparkede forbi i modsatte side.

Se sparket her:

Stadig 1-0 til hjemmeholdet.

Et øjeblik efter fik Lasse Christensen så muligheden for udligning, da han stod helt umarkeret på et flot indlæg fra Victor Hansen. Lasse ramte dog bare slet ikke bolden, da chancen bød sig.

To kæmpe chancer til udeholdet burde have resulteret i udligning, men i stedet var det hjemmeholdet, som kom på 2-0. Efter en gedigen gang klumpspil inde foran Buster Bergmanns mål, lykkedes det Wanny Lam af få trillet bolden over mållinjen.

Den gjorde ondt på de rødklædte gæsterne. Stillingen var derfor 2-0 til hjemmeholdet ved pausen.

Muddi er meget atletisk. Foto: Michael Nordkvist.
Muddi er meget atletisk. Foto: Michael Nordkvist.

Ene pige blandt 25 drenge

Kongemål fra 30 meter
Gæsterne havde på ingen måde givet op. De havde da også været bedst i pasningsspillet i første halvleg. Så de kom ud til anden halvleg som skudt ud af en kanon.

Fem minutter inden i halvlegen fik udeholdet frispark ca. 30 meter fra mål. Det så på ingen måde farligt ud. Hjemmeholdet gad ikke engang sætte en mur op.

Matias Hartmann lagde bolden til rette, hvorefter han kanonerede bolden i nettet via underkanten af overlæggeren. Vild kasse.

Der var gået til vaflerne i hele kampen. Foto: Michael Nordkvist
Der var gået til vaflerne i hele kampen. Foto: Michael Nordkvist

TV: Mikkel og alle de andre

Frem og tilbage
Nu lugtede gæsterne blod og var flere gange tæt på at få udlignet. Alligevel gik det galt i kampens 45. minut. Udeholdets offside-fælde kiksede, og så kunne Mert Can på sin friløber sparke kuglen i kassen til 3-1. Endnu en spand kold vand i ansigtet til de hårdt prøvede gæster.

Et par minutter senere fik vi igen spænding ind i opgøret. Udeholdets Nicolai Jensen fik alt for meget plads, og så var det ingen sag for ham at hakke kuglen ind i nettet til 3-2.

I kampens sidste minutter gjorde gæsterne alt, hvad de kunne for at fremtvinge en udligning. Den kom ikke. Til gengæld kunne hjemmeholdets Aykut Tokmak i sidste minut lukke opgøret til 4-2, da udeholdet satsede hele butikken.

Søndermarksskolen fra Slagelse vinder 4-2 i en spændende kamp og er videre til næste runde.

Kampens bedste spiller var i særklasse Søndermarkens Sükrü Köse, som styrede forsvaret med hård hånd.

Hør fra Sükrü her: