Annonce:
Annonce:

TV: Kong Corse

Mål og assists: Emil var over det hele

Kong Corse regerede i dagens kamp. (Foto: Michael Nordkvist)
Kong Corse regerede i dagens kamp. (Foto: Michael Nordkvist)
Annonce:

Derfor udeblev spændingen
Drengene fra Sorø Privatskole tog i dag imod gæsterne fra Stillinge Skole. Der var lagt op til et spændende opgør mellem to skoler, der begge havde mange 7. og 8. klasses-elever med i trupperne. Så det var to meget unge hold, der skulle kæmpe om videre deltagelse i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering.

Se kampfakta her

Det blev da også så som så med spændingen, da hjemmeholdet fra første fløjt pressede på og gik efter en hurtig scoring.Allerede efter to minutter fik Privatskolen tilkæmpet sig et hjørnespark i venstre side. André Sørensen sparkede bolden fladt ind foran mål, hvor den super dygtige Emil Corse dukkede op og satte kuglen sikkert i kassen med en god gammeldags tåhyler.

Og som Kong Corse selv udtrykte:

Annonce:

— Jeg skulle egentlig slet ikke have været med i dag, men en skade til en anden gjorde, at jeg så blev udtaget. Det er jeg faktisk glad for!

Se interview med Kong Corse her:

Walmar udbyggede føringen
Tre minutter senere var den gal igen. Emil Corse viste stort overblik og med en millimeter-præcis aflevering i dybden, fandt han Niels Walmar, der flot kunne lobbe bolden over en sagesløs Theis Sandberg i Stillinge-målet. 2-0 efter fem minutter og spændingen var så småt allerede på vej ud af kampen.

Herefter bølgede det ene angreb efter det andet frem imod gæsternes mål. Efter 12 minutter var Emil Corse ganske tæt på at gøre det til 3-0, men hans hovedstød røg lige forbi målet.

I denne periode så vi ikke meget til gæsterne, der havde svært ved at etablere noget, der bare mindede om et angreb.

TV: Klassen

Annonce:

Stubtoft fightede forbilledligt
Cirka midtvejs i første halvleg, viste Emil Corse igen klassen, da han med en lang aflevering fandt en umarkeret William Stubtoft på kanten af straffesparksfeltet.

Stubtoft, som i øvrigt var banens mindste spiller, vendte omgående rundt og afsluttede hårdt, men dog lige på målmanden.

De næste 10 minutter var Privatskole-drengene konstant på bolden og gæsterne havde rigeligt at gøre med at forsvare sig med alle 11 spillere. Fem minutter før pausen gik den så ikke længere. Den lynhurtige Niels Walmer bliver spillet helt fri kort inde på Stillinges banehalvdel. Her tog Walmar sagen i egen hånd og spurtede mod mål med flot solotur, hvorefter han udplacerede Sandberg i målet.

Niels Walmar der til daglig spiller på U-16 holdet i Suså, blev efter kampen spurgt hvordan han selv syntes det gik i kampen.

— Det gik vel meget godt. To mål og en assist taler vel for sig selv, sagde han.

To-målsskytten Niels Warmer på bolden. (Foto: Michael Nordkvist)
To-målsskytten Niels Warmer på bolden. (Foto: Michael Nordkvist)
 

Annonce:

Kort før dommerens pausefløjt fik William Stubtoft chancen for at score til 4-0, men hans ellers glimrende hovedstød blev reddet af keeperen.

Brændte tre straffe - vandt alligevel

Hjemmeholdet fortsatte festen
Fra anden halvlegs start var det tydeligt, at Privatskole-drengene ikke var tilfredse med 3-0. De forsatte i samme spor, som i de første 30 minutter. Nu med Emil Corse flyttet op i angrebet.

Der skulle da heller ikke gå mere end en halvandet minuts tid, før Niels Walmar kunne finde en umarkeret William Stubtoft lidt uden for straffesparksfeltet. Og fra 15-16 meter kunne Stubtoft fyre kanonen af og sende bolden ind i kassen mellem hænderne på en sprællende målmand. 4-0 efter 32 minutter og kampen definitivt lukket.

Annonce:

Få minutter senere fik vi en af kampens bedste aktioner. André Sørensen fik i venstre side af banen tilkæmpet sig bolden. Her rundede han i fuld firspring Stillinge-forsvarer Andreas Thorkilsen og afsluttede selv fra kort afstand. Desværre for Sørensen, lige på målmanden, der måtte give et hjørnespark. Flot solotur og lige så flot redning af Theis Sandberg.

Se André Sørensen drive gæk:

Corse lukkede målfesten
Med cirka et kvarter tilbage af kampen fik hjemmeholdet endnu et hjørnespark. Den dygtige André Sørensen kunne igen sende en farlig bold ind foran mål, og hvem andre end kampens bedste spiller, Emil Corse, dukkede her op og headede bolden sikkert i nettet og lukkede målscoringen.

Efter 5-0-scoringen tog hjemmeholdet lidt af det voldsomme pres Stillinge-drengene havde været udsat for. Det gav gæsterne lidt mere spil men ikke rigtigt nogle målchancer.

Cirka fem minutter før slutfløjt fik Morten Clausen tilkæmpet sig bolden omkring 25 meter fra mål. Morten betænkte sig ikke så meget og med det der nok må betegnes som et dommedagsdrøn, ramte han overliggeren med et brag, hvorfra bolden røg videre ud i spil.

Morten Clausen kæmpede godt kampen igennem. (Foto: Michael Nordkvist)
Morten Clausen kæmpede godt kampen igennem. (Foto: Michael Nordkvist)
 

Annonce:

De sidste minutter trillede det suveræne hjemmeholdet kuglen stille og roligt rundt på banen og kunne strække armene i vejret som vindere, da dommer Palle Knudsen fløjtede kampen af.

Sorø Privatskole vinder 5-0 over Stillinge Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: