TV: Kort fornøjelse

Kort visit: Det blev kun til to kampe i gæsternes første sæson nogensinde

Der var rigeligt med skud på mål i kampen. Foto: Erik Larsen
Der var rigeligt med skud på mål i kampen. Foto: Erik Larsen

Fredag tog Roskilde Private Realskole imod Vindinge Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Træner Alexander fra udeholdet forklarede inden kampstart, at det var første gang, skolen deltog i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Eleverne glædede sig vildt til kampene, og de gik gevaldigt op i forberedelserne.

Se kampfakta her.

Se også: Målfest i lokalopgør

Føring ved pause
På det andet hold var der tale om to debutanter, og det var lærerne Christian og Steen. De vidste fra starten ikke, hvordan det skulle gribes an, men de havde forhørt sig i klasserne, om der var nogen elever, der var skrappe til fodbold.

De mener selv, at de havde et nogenlunde hold. Men de var godt klar over, at konkurrencen blev hårdere for hver runde, holdet kom frem. Det skulle dog vise sig i kampen, at der var masser af god fodbold og mål i drengene.

I det 13. minut blev det 1-0 til hjemmeholdet, da der blev kombineret fint centralt, inden bolden kom ud til højrekanten. Her blev der taget et par træk, inden et hårdt, fladt indlæg ind foran ramte Marcus Rau, der kom stormende. Han sendte bolden sikkert det sidste stykke ind i kassen.

Ved pausen var stillingen 4-0 til Roskilde Private Realskole, og de havde gode skytter oppe foran, men deres midtbane gjorde sig også fint bemærket.

Gæsternes keeper spillede en fin kamp på trods af nederlaget. Foto: Erik Larsen
Gæsternes keeper spillede en fin kamp på trods af nederlaget. Foto: Erik Larsen

Se også: TV: Lukkede ned for profil

Kæmpede bravt
Der var en lille forskel på højden af spillerne på de to hold, så derfor var det svært for Vindinge Skole at dæmme op for den strøm af angreb, der kom hele tiden. Men det skal da nævnes, at de kæmpede og støttede hinanden, og det skulle senere i kampen vise sig at udmønte i et par mål.

Otte minutter inde i anden halvleg blev det 5-0, da der kom en bold ind fra højre. Den fik Kasper Rasmussen fat i, og han placerede den sikkert i mål uden chance for målmanden Jeppe Rechter, der ellers havde mange fine redninger.

Et par minutter senere kom det første reduceringsmål, og det sørgede Emil Ramlov for til 5-1.

Så scorede værterne lige fire gange mere, inden Rasmus Buus pyntede på resultatet til 9-2.

Hør værternes pausesnak her: