Annonce:
Annonce:

TV: Lige løjer

Frem og tilbage: Drengene spillede en flot kamp med store chancer, men hjemmeholdet skuffede

Drengene fra Nordvangskolen kæmpede sig til en sejr. Her ses målet til 1-1. (Foto: Erik Larsen)
Drengene fra Nordvangskolen kæmpede sig til en sejr. Her ses målet til 1-1. (Foto: Erik Larsen)
Annonce:

Det blev en rigtig flot fodboldkamp imellem drengene fra Brøndbyøster Skole og Nordvangskolens drenge. Spillet og chancerne bølgede frem og tilbage, og der var flere forsøg på målrammen.

I starten pressede Nordvangskolen på, men så vendte det lidt, og nu var det Brøndbyøster Skole, der havde overtaget. Men alligevel var Glostrup-skolen hele tiden farlig på kontraangreb.

Våd fornøjelse

Vi skulle frem til trettende minut, hvor hjemmeholdet fik et gennemspillet angreb fyret af. Bolden havnede i venstre side, hvor Jehon Dzeladini skød og ramte den bagerste målstolpe.

TV: Tryllende trio

Returen røg på banen igen, og her kom Silas Holst styrtende. Han lagde bolden over i det modsatte målhjørne. 1-0 til Brøndbyøster Skole.

Se kampfakta her.

Brøndbyøster Skole kom godt fra land og bragte sig foran med 1-0. (Foto: Erik Larsen)
Brøndbyøster Skole kom godt fra land og bragte sig foran med 1-0. (Foto: Erik Larsen)
 

Annonce:

Stærk fight
Brøndbyøster Skole havde flere gode spillere, hvor Mikkel Sachs sprang i øjnene med sit store arbejdsområde. Men man havde også flere andre gode spillere.

TV: Sachsesparket

For eksempel har man også tre fætre på sit hold: Valon, Jetrim og Jehon, hvor mindst et par stykker af dem spiller i Frem, og de gjorde sig rigtigt godt bemærket i dag.

Brøndbyøster Skole har tre fætre på holdet. (Foto: Erik Larsen)
Brøndbyøster Skole har tre fætre på holdet. (Foto: Erik Larsen)
 

Det så dog ud til, at holdet havde svært ved at dæmme op for Nordvangskolens sprudlende spil, hvor sammenspillet var i højsædet.

I tyvende minut udlignede Nordvangskolen, og det var Andreas Kanstrup, der fik puttet bolden i mål. Så stillingen ved pausen var 1-1.

Nordvangskolen holdleder, Kasper Skov, havde nogle gode tanker i pausen:

— Vi korrigerer lidt, for eksempel skal I passe på ikke at ofre for mange kræfter på at erobre bolden, når vi er i offensiven. Vi skal også huske at etablere vores chancer i vores venstre side og lukke af i vores højre side, lød beskeden.

Annonce:

Så kom overtaget
Det så ud til at være nogle gode tanker, for der var ikke spillet mange minutter af anden halvleg, før Oliver Hansen fik spillet Andreas Kanstrup i venstre side. Han spillede bolden videre til Saif Ahmed, der scorede på kort afstand, så kampen nu stod 1-2.

Og ti minutter senere var det igen i venstre side, det gik løs. Andreas Kanstrup fandt igen Saif Ahmed, der scorede sikkert til 1-3. Det blev kampens resultat.

Vi fangede Brøndbyøster Skoles træner Keld Reitov efter kampen:

— Det er ikke for at pille ved Nordvangskolens sejr, for den var fuldt fortjent, men mine drenge ramte slet ikke deres niveau i dag, lød det fra den skuffede træner.

Ekstra Bladet Skolefodbolds referent fik fat i én af de store spillere fra Nordvangskolen Andreas Kanstrup:

— Jeg vidste, det ville blive en svær kamp, men jeg kendte mit holds kvaliteter, så jeg troede hele tiden på det. Jeg er 15 år og spiller i Boldklubben Glostrup-Albertslund. Jeg synes, vi spillede en god kamp i dag og håber, vi kan komme frem til kredsfinalen, lød det optimistisk fra den glade vinder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: