TV: Lige løjer

Frem og tilbage: Drengene spillede en flot kamp med store chancer, men hjemmeholdet skuffede

Drengene fra Nordvangskolen kæmpede sig til en sejr. Her ses målet til 1-1. (Foto: Erik Larsen)
Drengene fra Nordvangskolen kæmpede sig til en sejr. Her ses målet til 1-1. (Foto: Erik Larsen)

Det blev en rigtig flot fodboldkamp imellem drengene fra Brøndbyøster Skole og Nordvangskolens drenge. Spillet og chancerne bølgede frem og tilbage, og der var flere forsøg på målrammen.

I starten pressede Nordvangskolen på, men så vendte det lidt, og nu var det Brøndbyøster Skole, der havde overtaget. Men alligevel var Glostrup-skolen hele tiden farlig på kontraangreb.

Våd fornøjelse

Vi skulle frem til trettende minut, hvor hjemmeholdet fik et gennemspillet angreb fyret af. Bolden havnede i venstre side, hvor Jehon Dzeladini skød og ramte den bagerste målstolpe.

TV: Tryllende trio

Returen røg på banen igen, og her kom Silas Holst styrtende. Han lagde bolden over i det modsatte målhjørne. 1-0 til Brøndbyøster Skole.

Se kampfakta her.

Brøndbyøster Skole kom godt fra land og bragte sig foran med 1-0. (Foto: Erik Larsen)
Brøndbyøster Skole kom godt fra land og bragte sig foran med 1-0. (Foto: Erik Larsen)
 

Stærk fight
Brøndbyøster Skole havde flere gode spillere, hvor Mikkel Sachs sprang i øjnene med sit store arbejdsområde. Men man havde også flere andre gode spillere.

TV: Sachsesparket

For eksempel har man også tre fætre på sit hold: Valon, Jetrim og Jehon, hvor mindst et par stykker af dem spiller i Frem, og de gjorde sig rigtigt godt bemærket i dag.

Brøndbyøster Skole har tre fætre på holdet. (Foto: Erik Larsen)
Brøndbyøster Skole har tre fætre på holdet. (Foto: Erik Larsen)
 

Det så dog ud til, at holdet havde svært ved at dæmme op for Nordvangskolens sprudlende spil, hvor sammenspillet var i højsædet.

I tyvende minut udlignede Nordvangskolen, og det var Andreas Kanstrup, der fik puttet bolden i mål. Så stillingen ved pausen var 1-1.

Nordvangskolen holdleder, Kasper Skov, havde nogle gode tanker i pausen:

— Vi korrigerer lidt, for eksempel skal I passe på ikke at ofre for mange kræfter på at erobre bolden, når vi er i offensiven. Vi skal også huske at etablere vores chancer i vores venstre side og lukke af i vores højre side, lød beskeden.

Så kom overtaget
Det så ud til at være nogle gode tanker, for der var ikke spillet mange minutter af anden halvleg, før Oliver Hansen fik spillet Andreas Kanstrup i venstre side. Han spillede bolden videre til Saif Ahmed, der scorede på kort afstand, så kampen nu stod 1-2.

Og ti minutter senere var det igen i venstre side, det gik løs. Andreas Kanstrup fandt igen Saif Ahmed, der scorede sikkert til 1-3. Det blev kampens resultat.

Vi fangede Brøndbyøster Skoles træner Keld Reitov efter kampen:

— Det er ikke for at pille ved Nordvangskolens sejr, for den var fuldt fortjent, men mine drenge ramte slet ikke deres niveau i dag, lød det fra den skuffede træner.

Ekstra Bladet Skolefodbolds referent fik fat i én af de store spillere fra Nordvangskolen Andreas Kanstrup:

— Jeg vidste, det ville blive en svær kamp, men jeg kendte mit holds kvaliteter, så jeg troede hele tiden på det. Jeg er 15 år og spiller i Boldklubben Glostrup-Albertslund. Jeg synes, vi spillede en god kamp i dag og håber, vi kan komme frem til kredsfinalen, lød det optimistisk fra den glade vinder.