TV: Målscorer Silje håber på finaleplads

3-0-sejr: Silje Simonsen kom på tavlen i kvartfinalen og drømmer om flere sejre

Silje Simonsen sætter her sin scoring til 3-0 ind bag Herredsåsens keeper. (Foto: Henrik Schou)
Silje Simonsen sætter her sin scoring til 3-0 ind bag Herredsåsens keeper. (Foto: Henrik Schou)

Silje Simonsen var slet ikke i tvivl om hvordan det føltes, da Frederiksborg Byskole mandag havde slået Skolen på Herredsåsen med 3-0 i kvartfinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Nyheder Galleri: Skolen på Herredsåsen - Frederiksborg Byskole

- Det er fedt, fedt, fedt, lød det fra Silje, som selv kom på tavlen i opgøret.

- Vores forventninger til dagens kamp var at vi med det gode spil vi er kendt for, nok skulle sejre i sidste ende, sagde en glad Silje Simonsen da hun og holdkammeraterne havde sikret sig pladsen i semifinalen.

Pigerne fra Frederiksborg Byskole er semifinaleklar. (Foto: Jørgen Jakobi) Sjællandmidt Frederiksborg Byskole spillede sig i semifinalen

Siljes kølige inderside
Målscoreren fra Frederiksborg Byskole fortæller også om en gameplan, der virkede.

- Vi skulle gøre hinanden gode ved at være i position, når der kom en aflevering fra en medspiller. Jeg synes, vi klarede det flot.

Deri kunne Silje have ret. Ved alle tre scoringer stod der en holdkammerat og var klar til at omsætte den næstsidste aflevering.

Silje tiljubles af holdkammeraterne efter sin scoring. (Foto: Henrik Schou)
Silje tiljubles af holdkammeraterne efter sin scoring. (Foto: Henrik Schou)

Specielt 3-0-målet, som Silje selv fik sidste fod på, var lige efter bogen. Allestedsnærværende Josefine Funch fandt Silje med en dyb stikning i deres venstre angrebside, hvorfra alle Byskolens mål kom. Da Silje modtog bolden tog hun først en dribling uden om de sidste to forsvarere, og hun rundede så en fremadstormende målmand Olivia Nakazibwe. Med en kølig inderside satte Silje bolden ind i netmaskerne ved den fjerneste stolpe og så stod det 3-0. Med kun fem minutter tilbage at spille i, var sagen afgjort. Frederiksborg Byskole var semifinaleklar.
Silje og holdkammeraterne er efter 3-0-sejren klar til semifinalen. (Foto: Henrik Schou)
Silje og holdkammeraterne er efter 3-0-sejren klar til semifinalen. (Foto: Henrik Schou)

Josefine 'Turboen' Funch er kommet sig hundrede procent over sin skade og er klar til at tørne ud i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou) Sjællandmidt 'Turboen' er fit for fight efter skadeshelvede

Håber på finaleplads
Men Silje stiller sig ikke nødvendigvis tilfreds med en plads blandt de sidste fire. Hun vil gerne booke billet til finalen, der spilles på TRE-FOR Park i Odense 28. april.

- Jeg håber, at hvis vi igen i næste kamp kan spille vores eget spil, som vi plejer, at vi så kan vinde og komme i finalen.

- Det er første år jeg er med på skolens hold og jeg vil naturligvis gerne i finalen sammen med alle de andre, fortalte en glad Silje Simonsen.

Se Silje fortælle om sin scoring her:

1 af 2 Silje får en tår at drikke efter kampen. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Silje Simonsen sætter her sin scoring til 3-0 ind bag Herredsåsens keeper. (Foto: Henrik Schou)