Annonce:
Annonce:

TV: Magiske Maja gik målamok

Klasseforskel: Der var stor forskel på de to hold, med Magiske Maja løb med mest af opmærksomheden

Seks-målsskytten Maja var kampens helt store oplevelse. (Foto: Michael Nordkvist)
Seks-målsskytten Maja var kampens helt store oplevelse. (Foto: Michael Nordkvist)
Annonce:

Lynmål på 19 sekunder
Pigerne fra Pedersborg Skole tog i dag imod gæsterne fra Sorø Privatskole.

Hjemmeholdet var dog ikke særligt gæstfrie og sendte modstanderen hjem med en ordentlig endefuld.

Se kampfakta her

De rødklædte Pedersborg-piger gav bolden op, sparkede den omgående op i gæsternes straffesparksfelt og efter lidt nervøst klumpspil kunne anfører Maja Kusic sparke kuglen i kassen efter bare 19 sekunder.

Lynmålet blev startskudet til en total Pedersborg-dominans og de grønne gæster havde konstant store problemer med at få bolden ud af farezonen.

Ikke mange minutter efter sendte Maja Kusic et hårdt skud afsted langt udefra og kuglen sejlede flot ind i nettet til 2-0 uden chance for Freja i målet.

Freja sparker væk. (Foto: Michael Nordkvist)
Freja sparker væk. (Foto: Michael Nordkvist)
 

Annonce:

Flotte langskudsmål
Hjemmeholdet holdt godt fast i kampen med det jerngreb, de havde placeret om de stakkels Privatskole-piger i. Efter 11 minutter sparkede Mie Bjerre et hjørnespark højt ind foran mål og mellem venner og fjender, fik en uheldig Privatskole-spiller sendt bolden i eget net. 3-0 til hjemmeholdet.

Nu var det op ad bakke for Privatskolen, der var meget nervøse og vaklede hver gang hjemmeholdet havde bolden. Faktisk kun Emilie Nielsen viste i denne periode gode takter og kæmpede godt. Men det var Marie Klüver ligeglad med, da hun efter 15 minutter sendte et hårdt og fladt skud mod mål. Det virkede egentlig ikke så farligt, men da Freja skulle til at sparke bolden væk, ramte den en knold og trillede stille og roligt ind i det tomme mål.

Og bare to minutter senere gik det galt igen. Den hurtige Sofie Alstrup opfangede bolden omkring midterlinien, tog par træk frem ad banen og bankede fra 20 meter bolden sikkert i kassen til 5-0.

Sofie Alstrup scorede to flotte mål. (Foto: Michael Nordkvist)
Sofie Alstrup scorede to flotte mål. (Foto: Michael Nordkvist)

Hvalen åd modstanden

Maja Målmager
Med det femte mål indkasseret, lignede Privatskole-pigerne nogen der allermest havde lyst til at skynde sig tilbage til skolen og få et par timers undervisning med tredjegradsligninger i stedet for at stå model til det Pedersborg havde gang i.

Annonce:

Uret havde dog heller ikke rundet meget over de 20 minutter før Maja Kusic var på spil igen. Mie Bjerre der spillede en superkamp, tog en flot tur op ad højrekanten. Her kunne hun flot servere bolden for fødderne af Maja Kusic, der uden større besvær kunne placere bolden i den ene side af målet.

Kort efter 6-0-målet gentog de to stjerner kunststykket. Maja Kusic sendte en lang aflevering frem til Mie Bjerre, der afsluttede lige på Freja Holmark. Bolden røg dog lige ud til Maja Kusic, der stensikkert satte endnu en bold i kassen til 7-0 efter bare 24 minutter. Majas fjerde mål.

Klasse klask

Holmark havde fået nok
Pausen brugte de to sympastiske Privatskole-trænere Stinna Engelsbak og Simon Egebjerg på stille og roligt at fortælle pigerne lidt om hvordan de i anden halvleg skulle agere på banen.

— I skal ikke være bange for, at de andre kommer til at slå sig. De er ikke lavet af glas, så gå bare til dem, lød det fra Stinna.

— Angriberne skal meget længere frem på banen, I er alt for defensive, tilføjede Simon.

Se Sorø-pigernes pausesnak her:

Annonce:

Freja Holmark i målet havde fået nok og ville ikke tilbage til skydeteltet i anden halvleg. Laura Mortensen viste her stort mod, meldte sig frivilligt og trak i målmandstrøjen.

TV: Magiske handsker

Hjemmeholdet fortsatte
Anden halvleg startede hvor den sluttede. Pedersborg-pigerne var straks på bolden, og inden sekundviseren havde nået en omgang bankede Mie Bjerre bolden på overlæggeren fra en spids vinkel. Det var et varselsskud. For øjeblikket efter nappede Mie Bjerre bolden igen, spurtede ind i feltet og smadrede med en tåhyler kuglen i nettet til 8-0.

Træner Stinna udbrød efterfølgende, med et smil på læben:

— Vil I ikke godt lade være med at tyre?

Kort efter så man pludselig, at Privatskole-pigerne faktisk havde hørt efter i pausen, for de to angribere lå nu på lur helt oppe ved midterlinien. Og det bar frugt. Laura Tofte fik, lidt heldigt, raget bolden til sig og uden betænkningstid løb hun ned og scorede sikkert til 8-1.

Laura Tofte scorede for Sorø Privatskole. (Foto: Michael Nordkvist)
Laura Tofte scorede for Sorø Privatskole. (Foto: Michael Nordkvist)
 

Annonce:

Glæden over reduceringen varede dog kort, for inden de grønklædte havde fået armene ned, satte Mie Bjerre endnu et mål ind på målkontoen med et fladt hug fra kanten af det lille felt.

20 minutter før tid tryllede Maja Kusic igen. Med et par frække træk var hun pludselig helt alene med Laura Mortensen i målet. Maja holdt dog niveauet fra tidligere og lagde bolden stille og roligt ind i højre side af målet til stillingen 10-1.

Se hjemmeholdts sejrsdans:

Gæsterne fik lov at være lidt med
De næste 10 minutter kom gæsterne faktisk bedre med i spillet. Hjemmeholdet slappede lidt af og var ikke længere så aggressive i deres spil. Men de var alligevel bare bedst.

Sofie opfangede bolden på midten af banen og med et eksplosionsagtigt løb, drønede hun direkte ned i straffesparksfeltet og scorede sikkert til 11-1. Et flot mål.

Annonce:

Kort før slutfløjt, syntes Maja Kusic lige at hun ville slutte sin superkamp af med manér. Det gjorde hun ved at tage bolden fra en træt modspiller tæt på midterlinjen for derefter at løbe ned og score sit sjette mål i kampen uden at nogen gik til hende.

Kampen sluttede derfor 12-1 til Pedersborg Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: