TV: Majas store dag

I hopla: Var målfarlig nok engang

Der blev hilst pænt på hinanden inden kampen, før Maja gjorde det onde ved gæsterne. Foto: Niels Sørensen
Der blev hilst pænt på hinanden inden kampen, før Maja gjorde det onde ved gæsterne. Foto: Niels Sørensen

Holbergskolens piger tog på hjemmebane imod Stenlille Skole, og her skulle en bestemt spiller stjæle rampelyset.

Det var nemlig tydeligt, at Stenlille-spillerne kendte Holbergskolens Maja Sander. Maja lavede nemlig hele seks mål i den tilsvarende kamp sidste år.

Se kampfakta her.

TV: Frisparksperle sikrede sejr

Godt forberedt eller hvad?
Stenlille var dog godt forberedt, og kampen var meget lige fra start, og der blev givet og taget i tacklingerne. Gæsterne fra Stenlille var i det 13. minut tæt på at lave selvmål, men det rystede ikke gæsterne, da de løb kontra, og efter en god 1-2 kombination på midten kunne anfører Sofie score på et flot langskud til 1-0. Sidst i halvlegen var begge hold tæt på men ingen yderligere scoringer.

Gæsterne kunne ikke holde Maja Sander tilbage i det 36. minut, hvor hun med en gammeldags tåhyler udlignede uden chance for gæsternes målmand Liva. Hjemmeholdet overtog efter udligningen mere og mere af spillet, og de var tæt på i det 38. minut, men et langskud gik lige udenom målet.

Holberg fik dog udbytte af anstrengelserne i det 43. minut. Emilie Petersen sendte et af sine mange gode hjørnespark indover, og hvem andre end Maja Sander dukkede op og headede bolden flot i nettet til 2-1.

Det fik Stenlille-bænken til at udbryde:

- Vi taber i det mindste ikke så meget som sidste år!

Det skete ikke så meget mere, og man troede, det ville blive en smal sejr på 2-1 til Holbergskolen, men Emilie Frimand ville det anderledes, da hun i kampens sidste sekvens scorede sikkert fra tæt hold til slutresultatet 3-1.

Hør hvad skarpretteren Maja Sander sagde efter kampen: