TV: Mange skud i vinden

Vinden drillede: I blæsevejr vandt Brøndbyøster-pigerne en sikker sejr

Frispark. Foto: Erik Larsen
Frispark. Foto: Erik Larsen

Brøndbyøster Skoles piger har før været langt i Ekstra Bladet Skolefodbold, og måske er de på vej igen. I hvertfald sendte de Nordvangskolen ud med flot 4-1-sejr.

Se kampfakta her

Tog styringen i kampen
Kampen startede med et par chancer i begge felter, men det var mest Brøndbyøster Skole, der var i teten, for de havde vinden til at hjælpe sig i første halvleg.

TV: Hidsig kaptajn på bedre tanker

Første store chance faldt i femte minut, men trækket blev for langt for Nada Lamlil, så der blev blokeret. Men i ottende minut gav presset pote, og det var igen Nada, der var på spil.

Hun fik fisket bolden til sig, og da hun lagde an til skud, kom der lige en fod på, så bolden gik i en blød bue over målmanden og ind i målet ved fjerneste stolpe. 1-0 til Brøndbyøster Skole.

TV: Hurtig atlet! Cecilie trak rødt kort

Angreb flot
Brøndbyøster-pigerne var mest angrebsivrige i den periode af kampen, og der var masser af chancer. De har også en god defensiv, så det var sjældent, Nordvangskolen kom på besøg på deres banehalvdel, men igen bar vinden lidt af skylden.

Fem minutter senere blev det også 2-0, da Maja Munch fik en medløbsbold, og hun placerede den sekunder senere smukt i målets venstre side.

Nada Lamlil fik også lejlighed til at øge føringen til 3-0 inden pausen, da hun tæt på mål fik sendt bolden i nettet. 3-0 til Brøndbyøster Skole ved pausen.

En ægte Boss

Brøndbyøsters pausesnak:


Brug fløjene
I pausen prøvede Nordvangs træner Kasper sig med en peptalk - så pigerne kunne få gejsten tilbage.

- Prøv at komme lidt mere ud på kanterne, når I har chancen. Nu får I vinden med jer, så prøv at skyde lidt udefra. Men I har kæmpet vældig fint i første halvleg.

- Vi prøver også at skifte målmand. Rebecca Sandberg har klaret det flot inde i målet, men nu kommer hun ud i marken og får hele banen som sit område.

Nabobrag mellem venner

I anden halvleg kom Nordvangskolen absolut mere med i kampen. Den blev mere lige, og i det 40. minut reducerede Nordvangskolens anfører Emmely Vendt til 3-1 med et godt skud.

Hør interview med  Emmely:


Det blev alligevel Brøndbyøster Skole, der scorede kampens sidste mål. Nada Lamlil løb ned ad højre side og fik bolden indover. Her kom Sophia Amallam frem til bolden og scorede sikkert.

TV: Uden skud ingen mål

4-1 blev altså kampens resultat, selvom Nordvangskolens Rebecca Sandberg i det sidste minut tog et frispark, der drønede mod mål. Rebecca Christensen i målet hev en fornem redning frem, så ikke noget mål.

En af Brøndbyøsters bedste i sejren var Mille Svanesø.

- Jeg var ikke så bange for vinden, for vi har mange, der skyder godt. Vi glæder os til næste kamp, men vi skal måske øve vores sammenspil lidt, sagde hun med et smil.

Hør interview med Mille:


I næste kamp skal de møde Borgerskolen.